Ahojte dnes na insta sa mi ukazala reklama vraj na zarabanie za zhliadnutie videí na tiktoku mate s tým skusenost? Po potvrdení že mám viac ako 21 rokov sa mi otvoril telegram aplikacia na chatovanie nieco ako messenger len ine a tam sa mi začali zobrazovať videa a za každé pozretie sa mi pripocitava 1€. Niekde je potreba sa prihlásiť mate s týmto skúsenosť? Ďakujem za odpovede
@martinmmartin tak urcite by som im udajeneposlala 🤔 nie prave ze zarabaju ľudia co majú videa na tiktoku
Sprostredkovatel moze zarabat na sprostredkovani sluzieb tiktokerom.
Tiktokeri mozu mat z toho vyhodu, ze takto im stupa pocet pozreti. Ich videa sa mozu prebojovat medzi odporucane systemom. Buduci obchodni partneri mozu vidiet, ze su zaujimavi pre sledovatelov, a ak odporucia ich produkt, zhliadne ho viac ludi, cim stupne sanca na predaj.
Takze preto sa mozu prihlasit do takeho programu a platit za to, aby im nadhanal sledovanost.
Silno vsak pochybujem, ze by platili podla poctu zhliadnuti euro za kus. To by sa im pri vsetkej smole mohlo vysplhat na stotisice za mesiac.
Navyse obchodny partner moze mat podozrenie, ze sledovanost vysoka, ale diskusie nizke a odberatelov nepribuda adekvatne.
Takze skor mi to zavana lacnym pokusom o podvod. Euro za zhliadnutie je len preto, aby to znelo velmi lakavo.
Odinstaluj a zmaz, ak mas nieco stiahnute, lebo cele to moze kludne byt o tom, ze si stiahnes virus. A to moze byt primarny dovod takej reklamy.
Je to podvod ,tie peniaze za zvládnutie si nevieš vybrať a pripísať na účet 👍
Presne to vyhodilo aj mne. Že posielajú do troch pracovných dní.
Tak co je noveé . . Poslali do troch dní ci nie?
@barboe nevieš ze ci nemôžu naopak sťahovať oni s tvojho uctu ? Kamoška im tiež dala číslo účtu a prišlo jej ni. Ani po 2 dňoch tak teraz sa bojí žeby jej nestahli keď jej dôjde vyplata
@abenys824 ste to škúšala?
Ked dáš číslo účtu nemáš sa čoho báť,pretože sa to nedá zneužit.dovod na strach je vtedy keď dáš číslo karty
Ak si vies odpovedat co presne z toho ten co ti to Euricko plati dostane ako protihodnotu tak to zmysel ma.
Ak ta protihodnota je mensia ako euro je to urcite podvod. Stavim sa ze si vypytaju ucet alebo kreditku aby ti akoze mali tie tisice eur kam posielat🙂
Ak by si ty bola tiktok, platila by si niekomu euro za kuknutie videa?