Tip na prácu na doma

27. sep 2020

Zdravim. Nejaky tip na pracu na doma? Vdaka

miselar
27. sep 2020

Veru aj ja hľadám a zatiaľ vsade sami blud alebo práca ktorá sa neoplatí. Neviem ale pochybujem ze existuje niaka naozaj že práca na doma.

amelie2017
27. sep 2020

Praca na doma existuje, ale treba mat na nu aj zrucnosti, vzdelanie. Spomeniem len zakladne ako uctovnictvo, prekladatelstvo, editorstvo, grafika..
Ziadne skladanie pier, lepenie obalok ci klikanie na maily vam ovocie neprinesie.

amelie2017
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
amelie2017
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
miselar
27. sep 2020

@amelie2017 no áno takáto existuje ale nie každý má vzdelanie. Zúfalo hľadám už dlho a nič. Úprimne nemám vzdelanie žiaľ mam na to dôvody rodinné ktoré nechcem rozpisovať.

vikusjk
28. sep 2020

Mozes mat pracu ako uctarainu, nieco v IT sektore, financne sprostredkovanie (t.j. makler, ktory riesi poistky, investicie, hypoteky atd, ale ten sa aj stretava s klientmi mimo domu), alebo sa da aj take ze piect kolace, slane pecivo, najst nieco, v com si ozaj dobra a pojde to, nieco vyrabat - sit, alebo vyrabat inou technikou a ponukat vyrobky na soc.sietach, sashe atd. Nie je to zaruceny stabilny prijem, ako ked robis z domu nieco ine, ale zas ak nemas vzdelanie, musis sa obracat inak, musis si sama najst to, co ti financne pomoze a zamakat. Urcite neexistuje nic, kde za malo namahy je vela penazi, praca pri dietati nie je lahka, naopak, je to narocne, sklbit aj dieta, domacnost a aj pracu a este mat chut a energiu sa venovat aj manzelovi, ked pride z prace. Ale zas ked musis, tak musis a vsetko sa da, ked sa chce.

engynka
28. sep 2020

Skus este nejake telefonne sluzby typu call centrum. Niektore spol nepotrebuju vyslovene aby si chodila do kancelarie. Nainstaluju ti software a mozes aj z domu obvolavat na skrateny uvazok.
Ak si zrucna napr v siti skus rozhodit siete v okoli ze rada presijes oblecenie, zavesy, dat inzerat na bazos, marketplace alebo obehnut take male obchodiky s oblecenim a ponuknut im takuto sluzbu. Tiez teda aj s pecenim si dost privyrabaju zeny.
Alebo viem ze niektore maminy aj dieta opatruju. Napr ak mas dieta v skolke tak sa opytat rodicov ci nechcu takuto pomoc. Niektori rodicia fakt nestihaju, nemaju na blizku pomoc a padlo by im vhod ak by im niekto dieta vyzdvihol a este hodinku dve opatril.
Raz som tu citala nejaka mamina kupila taky ten skakaci hrad pre deti, dala inzeraty a cez leto prenajima na detske oslavy. Podstatne lacnejsie ako profi firmy ale teda pisala ze par eur navyse do kasy jej to mesacne hodi a v podstate bez roboty, ken prvotnu investiciu urobila. Toez som tu raz citala dopyt nejakej maminy ze zhana nejaku maminu co by jej postovala oblecenie a veci po dietati, vsetko znackove lepsie kusky, chodila na postu a vybavila vsetko okolo toho. Ona chcela zakladnu sumu a ta mamina si mohla na to hodit kolko chcela.
Takze da sa urcite aj bez vzdelania. Staci fakt porozmyslat. Drzim palce

majaska
29. sep 2020

Ja pracujem z domu uz skoro druhym rokom pre firmu Tiande a som nadmieru spokojna.Mam doma 3 deti nemusim nikam dochadzat,ak deti nedajboze ochoreju nemusim brat ocr alebo zabezpecovat strazenie.Navyse mam uzasne kolegyne,z ktorymi mam uzasny vztah podporu a ziadne ohovaranie alebo buzeracia od sefa🙂

makda
30. sep 2020

@miselar ak chces, posli mi spravu. mozem ti dat tip co robim ja.

mackar3p
7. okt 2020

@makda Ak by sa dalo i ja by som mala záujem.Dakujem

makda
7. okt 2020

@mackar3p pisem spravu

nika2323
23. okt 2020

Ahoj, ak hľadáš prácu na doma resp. odkiaľkoľvek, a áno...máš vzťah ku prírodnej kozmetike ( nie dekoratívnej ), zaujímaš sa a rada pomáhaš v oblasti zdravia - kožné problémy, posilnenie imunity, pokojne mi píš. Môžeš začať spolupracovať so spoločnosťou, ktorú na Slovensku pozná zatiaľ cca.200 ľudí, preto je tu veľká šanca na úspešný rozbeh. Nemusíš sa vôbec obávať vstupných investícií alebo mesačné plnenie apod.

lubka120
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lubka120
18. mar 2021

@miselar Dobrý deň. Píšem Vám spávu.