Ahojte. Pracujete niektora v tescu a vam vedeli vyjst v ustrety co sa tyka pracovnej doby ?? Napriklad ze zacinate o 7.00 a koncite o 15.00 ? Ďakujem pekne
Nie je to mozne... To by tak chcel kazdy pracovat.. Ja robim v lidli tam mi vychadzaju v ustrety tak ze robim tyzden ranne tyzden poobedne tyzden medzi smenky.. A vikendy akokolvek... A som rada ze mi aspon takto vychádzaju v ústrety..
@erikaa09 treba sa opýtať v tescu, nie na koniku.
Pracujem v Tescu ako vedúca, dalo by sa, ale záleží od prevádzky a od manažéra. U nás by sa dalo, ranné smeny u nás začínajú o 5:30, niekedy o 5:00... o 6 po otvorení musí byť vyložená komplet pekáreň, napečené pre zákazníkov, to preto. Čiže v takomto prípade by museli byť okrem teba ešte 2 pracovníčky na smene aby sa to dalo. Čož po novom je u nás bežne " normálne" že je ráno len 1 pracovník, ktorý nachystá pekáreň, vypečie atď a hneď ide sadnúť do pokladne. Tu sa ale bavíme o ranných smenách. Celý mesiac mať naplánované ranné zmeny ako pracovník OJ nieje možné, túto privilégiu majú len CKZ pracovníci ale to musí byť zamestnanec zapísaný v rozvoji 🙂
Ja som myslela len ranky mat od 7.00 do 15.00 ako poobedna smena by mi bolo jedno kedy. Viem ze napriklad kamoska pracuje inde a tam jej vedia vyjst v ustrety. Ano viem ze vsetko zalezi od manazera len mna zaujima ci niekto vobec takto pracuje a ci je sanca
@klarissa25 mne kamoska robi v lidli. Robi len ranky ,bez vikendu a v pohode. Ale do lidlu nechcem. Sem tam ak muzovi padne ranna vie prist aj poobede
@erikaa09 no tak to sa mi moc nezda.,... možno ak robí na nejaký skrateny uvazok
Ahoj, ja som pred pár rokmi robila v tescu....pokiaľ máš "dobre vzťahy" s nadriadenými, všetko sa dá
Ja som to nepotrebovala, vtedy som dieťa nemala, ale kolegyne, ktoré potrebovali, to mali prispôsobené podľa toho ako hlboko boli pichnutie v za*ku vedúcej...jednej vyhoveli, druhej nie 🤷🏽♀️ obe rovnaké životné podmienky ...
@erikaa09 moja suseda to tak ma lenze ma 5 deti a je na ne sama nema nikoho 🙄
@ckatka študenti, ľudia čo majú druhú prácu, dôchodca čo napríklad musí ráno odprevadiť vnúča/vnúčatá do školy/škôlky a tak, takže je to fakt individuálne od skladby zamestnancov. preto si myslím, že také veci treba riešiť priamo v konkrétnom tescu.
@klarissa25 aj v nasom lidli takto vysli v ustrety dvom mamickam
@petulda333 fakt?? tak ono sa to možno da pri skratenom uvazku no pri plnom no neviem neviem...každopadne zavisí od vedenia ako píšem....
@klarissa25 to uz neviem. Ale su na plny uvazok. Bratrancova zena tam robi veducu a tiez spominala, ze keby som chcela tak tam mozem ist robit a mat taku smenu.
@petulda333 tak u nas sa to neda, to by chceli potom u nas všetci tak robiť a to sa neda....
@tetaandulkova presne ako píšeš
Som ako ckz 😊ff
@andreasko a v ktorom pracuješ ? 🙂
Tie co tvrdite ze sa neda nemate pravdu. Da sa dohodnut s manazerom alebo vedenim. Oficialne to nie je mozne ale nie su to az taki curaci a vedia to urobit tak aby ti to posunuli. Samozrejme musis mat relevantny dovod a pohyblivost casu +-2 hod nie pol dna. Kolegynka tak robila kym mala malu v skolke.
síce nepracujem, ale pochybujem, že si môže zamestnanec diktovať pracovnú dobu, uchádzačov majú určite dosť a zamestnanci sa potrebujú striedať na zmenách, takže kvôli tebe nebudú meniť celý režim iných ľudí