Tento týždeň ma čakajú 3 pohovory

ria36
3. okt 2022

Ahojte, chcem vás poprosiť o radu,ak ste niektorá pracovali v sklade pre obchod s obuvou alebo oblečením v nákupnom centre resp.v sklade s knihami,je táto práca veľmi fyzicky náročná pre ženy?Som pozvaná na 3 pohovory tento týždeň a zakaždým sa ma pri pozvaní na pohovor pýtali,či budem takúto prácu fyzicky zvládať, keďže som doteraz pracovala v administratíve,čiže nie fyzicky.
Poznáte niekoho, kto pracuje v sklade, alebo máte osobnú skúsenosť?Za každú radu budem veľmi vďačná.

hipuska
3. okt 2022

Ja som brigádovala v sklade. Nič náročné pokiaľ ide o tak malé veci ako oblečenie, obuv. Podľa mňa, je skôr obava, že z tej prace pri lepsej ponuke odídeš.

ria36
autor
3. okt 2022

@hipuska Ďakujem a môžeš ak máš čas napísať trosku podrobnejšie čo konkrétne tá práca obnáša a s akým tovarom si pracovala, robia sa aj víkendy?

kris_tin257
3. okt 2022

Záleží na obdobiach, sú týždne kedy je to pohoda sú týždne kedy je tovaru nad mraky nevieš čo skôr, skôr je to psychicky ťažká robota kvôli stíhaniu produktivity a nátlaku zhora. Je problém nabrať ľudí do skladov v obchodoch, veľakrát to rýchlo vzdajú.

ria36
autor
3. okt 2022

Takže asi nedostatok zamestnancov, keď sa nestíha.No neznie to veľmi pozitívne, ešte pridá niekto skúsenosti?

kris_tin257
3. okt 2022

@ria36 na druhej strane nedostatok zamestnancov je teraz v každom odbore 😊 nech počúvam od hocikoho koho všade im chýbajú ľudia či je to IT mzdové retail fabriky atď

babydesire
4. okt 2022

@ria36 ale to je individualne...kazdy ma inde hranice ...napriklad ja som pracovala najma v administrative,ale pracovala som aj fyzicky (dokladacka tovaru v odd drogerie v retazci) a ta praca ma velmi bavila, schudla som, citila som sa vitalnejsie, a aj ked to bola ozaj fuska, bola to vyzva a mne to slo 🙂 ale niekto to neda..musis skusit a uvidis... a ked nie aspon uz budes poznat svoje limity v tejto oblasti 🙂