Telefonistka Orange

15. nov 2021

Chcem sa spýtať mal niekto už prácu ako telefonistka v Orange? Predávanie cez telefón.. viem nieje to mega top práca ale som v pozícii kedy si nemôžem vyberat veľmi medzi prácami. Tak by som chcela vedieť či je to zvládnuteľné a vlastne či tam ide o to aby som naplnila mesačný plán? A či je to až take náročné ?

sandrika1986
15. nov 2021

.

magdalenal
15. nov 2021

Robila som cca rok predajcu na pobocke a ano, musis plnit plan, od toho sa ti odvija vyplata.... drzim.palce

autor
15. nov 2021

@magdalenal No ale keď je fixný plat + prémie predpokladám že z predaja tak snáď ten fixný plat bude tak či tak nie?
Nevravím že sa netreba snažiť a len spoliehať sa na fix ale vieš ako to myslím

andy03
15. nov 2021

Ja robím na klientskom centre SLSP.. všetky tieto práve sú veľmi podobne 😉
Moja voľba to bola pre to že relatívne dobre peniaze na skrátený úväzok , všetky na páske, nikto tu nerieši pn, ocer, paragraf.. je tu neskutočne dobrý kolektív a proste samé výhody … jediná nevýhoda je robota 😂😂😂😂 ako niekomu je proti srsti telefonovať ale zasa sú tu baby čo sa v tom vyžívajú .. ja to beriem tak vlažne 🥴 spĺňam plány, vlastne tak na 120% ale pokial sa výslovne neflakas, tak sa to dá úplne v pohode… skôr je tu ta zodpovednosť , že nemôžeš nič pokaslat, lebo to je mega pruser 🙈🙈
A dosť ako výhodu beriem že môžem robiť občas z domu, takze je ti super keď máš deti a majú spole, že nemusíš ísť hneď na ocer..
Plat je fix- čo dostávame každý mesiac + stravné 100€ tak aj to je celom ok … raz za 3 mesiace odmeny , ktoré začínajú od 300€+ je to už len na tvojej šikovnosti koľko si privirobis navyše - baby majú tak okolo 600-700 € za tie tri mesiace odmeny.. ale sú tu aj take čo majú 1500€ fakt to zavisi od šikovnosti a aj šťastí 😉
Keď ta niečo bude zaujímať tak kludne píš 😉

nikanu
16. nov 2021

Vo väčšine prípadov takýchto pracovných náplní treba plniť plán 🙂 Ak ťa to zaujíma a nevadí ti byť stále na telefóne, môžeš vyskúšať 🙂

luccija
16. nov 2021

Vyskúšaj....všetko je o ponukani, predaji a pláne.Tlak....fix dostaneš a ostatné je na tebe, ale ak nebudeš plniť plány budeš na koberčeku každý den