Ahojte žienky, potrebujem poradiť........s manželom sme sa pokúšali o mimi 3x.........menzes som mala dostať v pondelok 28.6---zatiaľ nič, žiadne príznaky zatiaľ nemám, test som si robila včera a vyšiel mi negatívny....LENZE presne včera mi ponúkli prácu a ja som ju prijala, hľadala som si ju už niekoľko rokov.....žienky čo mám robiť, ked som tehotná......zajtra si urobím další test......k dr. mám ísť až 19.7.......jednu 5-ročnú bambuľku už mám, na jednej strane som sa už tešila na bábo, kedže práca nebola....ale na druhej strane som roky čakala na takúto ponuku......poradíte mi?
Lenže do práce mám nastúpiť 21.7...to už budem cca v 8.týždni.....
ženičky som z toho nešťastná......tešila som sa aj na jedno aj na druhé a teraz obidvoje naraz.....
zajtra vám dám vedieť ako som dopadla....ja si myslím že som tehu.....menzes som dostávala stále načas, alebo jeden den skôr..... 😢
ja este stale asi nechapem co ta na tom tak ubija 😅 ved z prace ta nevyhodia, po porode(ak si tehotna) budes chvilu doma a potom hajde do prace 🙂 alebo mas rizikove povolanie?
trošku stresu bolo.....
latvia: škrie ma svedomie, podpíšem zmluvu a ups...o pár týždnov im poviem že som tehotná ....dôjde im, že už pri nástupe som musela vedieť že som tehu, nie? vypočítať si to vie každý........ide o to, že pred prvým tehotenstvom som si hľadala prácu 3 roky a po materskej dalšie 2 roky........som rada že sa mi to konečne podarilo a teraz im poviem že som tehotná? po skúšobnej dobe ma vyrazia a potom opať neviem koľko rokov budem bez práce....a peniažky treba pri dvoch deťoch....
@zuzka117 ak budes tehu, tak ta uz potom vyhodit nemozu, ak im to oznamis pisomne, tak budes chranena ... a kedze ti test este nic neukazal, tak sa zbytocne neplas
@zuzka117 svedomie ta skriet nemusi,vies kolko zien to takto urobilo? okrem toho, niektore zeny netusia az do 4.mesiaca ze su tehotne....a ako pises,peniazky ti treba. kazdopadne pracovat mozes aj ked si tehotna, a pripadna dohoda popri materskej je tiez mozna,nie?dohodnut sa da stale....
No, mne sa toto stalo presne pred 2 rokmi. V novej praci som uz mala vybavene skoro vsetky papiere a zrazu "hop" dve ciarky....Predychavala som 3 tyzdne. Moj nazor: robit budes este do dochodku (mozno najdes aj nieco lepsie), ale dieta nemozes mat hocikedy... Ak chcete viac ako jedno dieta, nemas co riesit. 😉 Drzim palce!
Snád áno.....ste ma trošku upokojili......dakujem......zajtra vám dám vedieť čo mi test ukáže......
Kika a nastúpila si do práce?
Ahojte, test mi vyšiel negatívny....ale mrcha nikde, ani náznak.......AKTY X?
@zuzka117 tak skoc k lekarovi, mozno je to len nejaky vykyv 😕
lekárka ma objednala až na 19.7, vraj má dovolenku, skôr sa nedá
tak dovtedy mozno aj MS pride alebo sprav este dalsi test o nejake 2-3 dni
ahoj, tak ako? dnes si netestovala? inak minule som citala, aj laboratoria na poliklinikach robia z krvi, alebo mocu test HCG, popros svojho obvodneho lekara, nech ti taky test urobi, ze to potrebujes vediet na isto a tvoj gynekolog je na dovolenke. Alebo si to aj zaplat, nepamatam si kolko to presne stalo, ale tusim okolo 9 eur.
aha, teraz citam,ze mrcha nikde, tak to bude pravdepodobne zo stresu z nastupu do novej prace. pravdepoodbne tehotna nie si.
Počkám zase pár dní a cez víkend urobím další test....
Baby ale mne sazdá, že tam taká slabučká druhá čiarka je.......
tak chod ku gyn nech ti vezme krv na hcg a budes to mat jasne 😉
Test som si robila o siedmej, pomaly dve hodiny už.....
ahoj zuzana. mne test nikdy po limite-žiadny neurobil druhú čiarku a teraz mám aj ja po limite sllllllaaaaabuuuuulinku druhú čiarku viditeľnú pri okne. tak neviem
do prace nastup, ak si tehotna,oznamis to poskusobnej dobe a je to.alebo sa rozhodujes,ci si babatko nechat??? 😕