Ahojte, firma nám zorganizovala teambuilding v sobotu. Mali ste niekedy teambuilding cez víkend? Kedy máte zvyčajne teambuildingy?
@pupavka234 záleží aká firma a aké pracovné pozície, my sme mávali bežne aj cez víkend a na noc - dve. Zvyčajne to bolo aj s rodinami. Účasť ale nie je povinná
@pupavka234 No skusila by to dat v sobotu. Uz vidim tu vzburu 😀
ja len v piatok
mm v piatok s prenocovaním na sobotu - samozrejme prenocoval len kto chcel....
Vždy máme cez víkend, celovikendovu chatu, účasť dobrovoľná
@pupavka234 tak v predchádzajúcej firme sme mávali pravidelne v sobotu a teda bola to zábava....samozrejme nejaký povinný program bol presne daný, inak to bola zábava, samozrejme všetko hradil zamestnávateľ - či jedlo, ubytovanie, nápoje....
bezne mavame celovikendove akcie (vikendovy pobyt na horach, lyzovacku v rakusku, divizny offsite), klasicky teambuilding mavame menej, ten zvycajne byva cez tyzden po praci, najskor porada a potom aktivita typu bowling, paddle board...
Vždy len cez týždeň
Vždy sme mali teambuildung cez víkend..
Teambuilding mavame vacsinou dva dni pred vikendom, tj. stvrtok + piatok. Ale mavame aj vikendove akcie, ktore usporiadava firma. Tie su vacsinou pre celu rodinu.
Teambuilding by nemal byt povinny a uz vobec niekoho nutit, aby tam bol povinne cez vikend. Ak by som mala v praci zly kolektiv, pripadne by som mala na vikend naplanovane uz nieco ine, urcite by som neobetovala vikend kvoli tomu, aby som nutene bola na teambuildingu.
My len cez tyzden, ale v poobednych hodinach, takze ucast dobrovolna ;)
Ano, mavame aj cez vikend. Ucast dobrovolna.
@pupavka234 aj cez tyzden (vecera),aj cez vikend.naposledy to bol vikend v Tatrach+welnes.samozrejme nepovinne
Po pracovnej dobe cez víkend. Ale určite by som skôr privítala cez víkend keďže dochadzam
My mavame vacsinou tak, ze vo stvrtok po obede sa niekam ide a v sobotu rano je odchod. Mavame tam 2 x do roka, povinne to nie je.
@pupavka234 vyslovene len v sobotu alebo nedeľu to boli len rodinné teambildingy. Ak bol len pre zamestnancov a s prespavanim, tak väčšinou v piatok s navratom v sobotu doobeda