Teambuilding v sobotu

pupavka234
28. okt 2023

Ahojte, firma nám zorganizovala teambuilding v sobotu. Mali ste niekedy teambuilding cez víkend? Kedy máte zvyčajne teambuildingy?

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
princess59
28. okt 2023

@pupavka234 záleží aká firma a aké pracovné pozície, my sme mávali bežne aj cez víkend a na noc - dve. Zvyčajne to bolo aj s rodinami. Účasť ale nie je povinná

beata_k
28. okt 2023

@pupavka234 No skusila by to dat v sobotu. Uz vidim tu vzburu 😀

deti95060810
28. okt 2023

ja len v piatok
mm v piatok s prenocovaním na sobotu - samozrejme prenocoval len kto chcel....

mediana
28. okt 2023

Vždy máme cez víkend, celovikendovu chatu, účasť dobrovoľná

mogaa
28. okt 2023

@pupavka234 tak v predchádzajúcej firme sme mávali pravidelne v sobotu a teda bola to zábava....samozrejme nejaký povinný program bol presne daný, inak to bola zábava, samozrejme všetko hradil zamestnávateľ - či jedlo, ubytovanie, nápoje....

petamich
28. okt 2023

bezne mavame celovikendove akcie (vikendovy pobyt na horach, lyzovacku v rakusku, divizny offsite), klasicky teambuilding mavame menej, ten zvycajne byva cez tyzden po praci, najskor porada a potom aktivita typu bowling, paddle board...

bluka2
28. okt 2023

Vždy len cez týždeň

doriiis
28. okt 2023

Vždy sme mali teambuildung cez víkend..

diewcatqoo
28. okt 2023

Teambuilding mavame vacsinou dva dni pred vikendom, tj. stvrtok + piatok. Ale mavame aj vikendove akcie, ktore usporiadava firma. Tie su vacsinou pre celu rodinu.
Teambuilding by nemal byt povinny a uz vobec niekoho nutit, aby tam bol povinne cez vikend. Ak by som mala v praci zly kolektiv, pripadne by som mala na vikend naplanovane uz nieco ine, urcite by som neobetovala vikend kvoli tomu, aby som nutene bola na teambuildingu.

maranta_leuconeura
28. okt 2023

My len cez tyzden, ale v poobednych hodinach, takze ucast dobrovolna ;)

titla
28. okt 2023

Ano, mavame aj cez vikend. Ucast dobrovolna.

simona92101
28. okt 2023

@pupavka234 aj cez tyzden (vecera),aj cez vikend.naposledy to bol vikend v Tatrach+welnes.samozrejme nepovinne

janagem
28. okt 2023

Po pracovnej dobe cez víkend. Ale určite by som skôr privítala cez víkend keďže dochadzam

muchotrafka298
28. okt 2023

My mavame vacsinou tak, ze vo stvrtok po obede sa niekam ide a v sobotu rano je odchod. Mavame tam 2 x do roka, povinne to nie je.

zuzulkika
28. okt 2023

@petamich z akých zdrojov sa tieto akcie financujú...napr.v skolstve

petamich
28. okt 2023

@zuzulkika veru netusim, nikdy som v skolstve nepracovala

jaroe
28. okt 2023

@pupavka234 vyslovene len v sobotu alebo nedeľu to boli len rodinné teambildingy. Ak bol len pre zamestnancov a s prespavanim, tak väčšinou v piatok s navratom v sobotu doobeda