Ahojte sú tu baby dievčatá ktoré pracujú ako taxi vodičky? Hľadám brigádu na víkendy a zatiaľ vždy mi vyskočilo toto. Myslíte že to je blbosť v dnešnej dobe plnej uchýlol a vrahov robiť cez víkend taxikarku?
Ja som to vzdy chcela robit, rada soferujem a lestim auto, ale neznasam opitych a bohuzial tvoria gro jazd hlavne piatky a soboty, takze bohuzial, svet prisiel o jednu super taxikarku 😃
Videla som v zahraničí taxikárku,ženu za volantom,mala nápis Mama taxi ,vozila deti do škôl,škôlok,staršie dámy k lekárom,ženy z poobednajších smien,dievčence z diskoték.Určite nemala o klientov,teda hlavne klientky núdzu.
Ja by som teda nevozila cudzich chlapov, nikdy nevies co za idiota ti sadne do auta.
Podla vacsi problem ako samotni klienti je to, ci sa to vobec oplati po financnej stranke… aby z toho nebolo len drahe hobby.
@teki1 a z Bruselu jej neprisiel list ze diskriminuje muzov? 😃🤦
@babulkomale Prečo? Veď ona odviezla každého,aj mužov.Ale ako žena pôsobila dôveryhodnejšie 🙂
Cez vikend a v nocnych hodinach by som nerobila...Jedine,ze vyzeras ako chlap alebo mas tolko sily alebo nebodaj mas za sebou nejaky trening,kedy si vies poradit a opovazlivcom/cami..