Ahojte, v práci máme vianočný večierok a zvyk, že každý prinesie nejaký darček v hodnote aspoň 10€. Darčeky sa dajú pod stromček a potom pri kapustnici náhodne rozdajú. Čiže nikto vopred nevie, kto dostane jeho darček. Kolektív je rôznorodý - ženy i muži, od absolventov, cez rodičov s malými i staršími deťmi, až po tých, ktori už by mohli byť na dôchodku. Poraďte nápady, čo kúpiť. Ďakujem
Káva, víno, čokoláda, čaj, oriešky...ľubovoľne zostavený balíček v danej hodnote
@sasesoe ja osobne poukážku do DM, to je najistejšie. Do nejakej krabičky. A keď niečo ine, dala by som med, mix orechov, mix musli, čokolády, ale tak to zasa nemusi každému chutit alebo alergie.
@mamickalisticka veru,aj ta poukazka je super napad a pouzitelny pre kazdeho
Volny listok do kina
Med
Sypany caj
Vianocna dekoracia
Domaci sirup
Slaninovy dzem
Kup nieco, co by si sama rada dostala a v takej kvalite, v akej by si to chcela dostat. Nekupuj nepotrebne lacne veci, ktore nikto nechce. Ja by som napr. kupila lepsiu kavu, caj, kvalitnu cokoladu, oriesky v cokolade napr., alebo nejake kvalitne maskrty, alebo vonavy krem na ruky, alebo napr. malu flasu medoviny. Pripadne pokombinovat do balicku, aby to dosiahlo hodnotu tych 10€.
vino vino vino
usb kablik k telefonu
Ja by som dala 10eurovu poukazku do nejakých potravín asi...
Tatranský čaj
Tajny santa nie je zrovna jedlo neviem no... peknu vonnu sviecku, ponozky s vianocnym motivom, privesok na kluce, knizku, maly kaktus, vianocnu ruzu, pohar, balenie stiplavych korenin... hocico... ze sa to nehodi presne danej osobe, urcite maju v okoli niekoho, komu to podaruju dalej... to mas suma fuk...
vino,sviecka,zreby,
poukazka do nejakeho nakupneho centra, kde si moze vybrat hociktory obchod, v ktorom ju vyuzije
Domáci med, kvalitná káva, čaj v peknej dóze, za mňa v pohode aj fľašu olivového oleja. Alebo 4 masla 😁
@martinmmartin
@basulaak
to by som sa teda riadne nasrala 😀
fuha. no ja by som sa veru nepotesila ani jednej jedinej spomenutej veci. nastastie u nas nic take nemame.
ja veru neporadim. ale bola som zvedava co frci. deti mavaju v skolach tajneho santu. rovnaka tragedia. ale dobry biznis
1 x 10€ zreb alebo 10 x 1€ zreb. Alebo daruj 10€, niektore organozacie vedia dat aj certifikat o darovani a to das do krabicky.
a co tak nieco vtipne vymysliet. na taketo darceky sa s usmevom spomina aj po rokoch.
napriklad domaca klobasa so stuskou, rohlik a mala horcica.
Jagermeister 0,04l,tatratea 52%,demanovka, borovicka a ine.
@dadka1997 1x citam :D a da sa aj kupit v kamennej predajni,ci len eshop?
@jarmila2010 https://kvitnuce-caje.sk/ ja som kupila aj tu, ale bežné ich maju aj v tescu aj v kauflande
@jarmila2010 a je to ozaj nadherné 🙂 v nejakom priesvitnom džbane a sleduješ ako kvitne
@dadka1997 ano,cez google som hned pozerala,co to je😁a skusim pozriet,teda,v nejakom markete...diik😊
@jarmila2010 to je už dlho, akože na efekt 1x a stačilo, mne moc nechutil, svokra pred 15 rokmi sa tomu vtedy potešila.
@ibrunova vobec som o nom netusila...a teda,nie je chutny?myslela som,kupit darcekovy set muzovej dcere
@lejllamt osobne by hrncek vobec nepotesil...ma svoje oblubene..doma,len biely riad...aj min.tyzden,ked som robila vyzdobu na mikulasa,som vylozila dve velke vianocne ku kosom,lebo boli,len v tej krabici...tiez,sme ich dostali...
@jarmila2010 kľudne kúp, ja možno preto, že pijem len zelený, tak mám otupené chute. Ako darček kľudne.
@jarmila2010 a je velmi chutný, my si ho kupujeme kazdy rok, a ako darcek som ho dala aj známym a kazdy si chvalil ☺️ na nete si viete zohnat viac druhov, co v markete su len 2 druhy
kauf..milsy vianocny syr,nejake oriesky...a huberta