Švagriná bude od zajtra moja kolegyňa

30. sep 2021

Baby švagriná nastupuje od zajtra po materskej ku mne do práce cize budeme kolegyne..stále sa z toho neviem spamätat.. keďže viem čo to je za osobu..a vídať ju každý deň v práci neviem či to zvládnem..nechápem čo som ja komu urobila 😭. Mám strach že ma tam tak znechutí až budem nútená kôli nej dať výpoveď..

marcellka32
30. sep 2021

Ešte ani nezačala a už sa bojíš..nechaj veciam voľný priebeh a uvidíš čo prinesie budúcnosť, pevné nervy prajem

martinkatinka
30. sep 2021

A to ju prijali ako novu, ci tam pred RD pracovala?

marca12
30. sep 2021

Sucitim s tebou. Ja som kvoli neprijemnej kolegyni bola donutena dat vypoved. Pokial ste vacsi kokektiv,tak snad sa tam nejako strati

evica17
30. sep 2021

Joj ved sa s nou nemusis bavit v praci, v pohode si rob svoju robotku a ju si nevsimaj.
A mozno sa lepsie spoznate a budu z vas najlepsie kamosky, ktovie.

lesana25
30. sep 2021

Poznáme len tvoju verziu, ktovie ako to vidí ona.

syslik81
30. sep 2021

moznos a ona citi rovnako ako ty a mozno je aj na konovi :D .. kazdopadne ak sada chodte na inu zmenu alebo sa jedna druhej vyhybajte .. ak ste vo fabrike da s ato a ak ni ehold bude to bud kto z koho alebo budete ako dospele zenske a najdete spolocnu rec-kamaradit sa nemusite ale vzchadzat by ste mohli

adriena9
30. sep 2021

Nepoznám okolností a vaše vzťahy, ale pracovať s rodinou alebo s niekým známym je o ničom...

autor
30. sep 2021

Baby ona je nočná mora..je to človek čo ide cez mŕtvoly a za každú cenu musí mať pravdu a musí byť po jej..nie predtým tam nepracovala...dúfam že sa u nás dlho neohreje z poslednej práce ju vyťažili po troch mesiacoch

veronika33
30. sep 2021

nepriznávaj sa k nej a hotovo, tvár sa že tam nie je a že ju nepoznáš 😀

vanda323
30. sep 2021

@veronika33 Juuj no to si jej teda poradila, prepaccccc že takto som ťa okomentovala☺️ Ale veď treba dať každému šancu a prijať ľudí takých ak su

maximilie
30. sep 2021

Možno si konečne k sebe nájdete cestu...
Hlavne ju neohovaraj pred kolegyňami. Nechaj, nech si na ňu každý sám utvori názor. Nie každý ju musi vidieť v takom svetle ako ty.
Ja som tiež pracovala s mojou svagrinou, a to boli perfektne časy

veronika33
30. sep 2021

@vanda323 asi nemáš takú švagrinu, ku ktorej sa radšej verejne nehlásiš, proste sú ľudia, ktorí už premrhali xy šancí .... a toto bude asi ten prípad, keď o nej autorka založila diskusiu

bluka2
30. sep 2021

Nepríjemnú kolegyňu môžeš kašľať, horšie je, keď je nepríjemný nadriadený 😉

diusqa761
30. sep 2021

Nepíšeš o akú prácu ide . Je veľký rozdiel či to bude vo veľkej firme alebo budete spolu zavreté v kancelárii 3x3 metre. Ak robíš vo veľkej firme tak sa pravdepodobne ani nestretnete , môže byť na inom oddelení a uvidíte sa Max na obede .Ak budete v jednej miestnosti pracovať tak si ju jedine snažiť nevšímať , prinajhoršom jej povedať že v práci sa musí správať ako každý druhý zamestnanec a "nedupať" si inak budeš musieť predložiť sťažnosť na ňu šéfovi/šéfke. Naviac, to ako sa ľudia správajú v súkromí nieje vždy odrazom toho ako sa správajú v práci. Čo vieš , v práci si možno bude normálne robiť svoju robotu a nevyskakovať. A za druhé , to že tam nastúpi neznamená že tam aj ostane , možno sa jej práca nebude páčiť a odíde počas skúšobnej doby. Na tvojom mieste sa tým veľmi netrápim a počkala by som ako bude. Dopredu môžeš iba špekulovať ale nevieš čo a ako bude

autor
1. okt 2021

@diusqa761 telefonicky operátor na zákazníckej linke takže budeme v jednej miestnosti

diusqa761
1. okt 2021

Nuž to je horšie. Ale uvidíš , možno sa jej nebude páčiť a nebude tam chcieť ostat

cacianka
1. okt 2021

Nech jej dajú stôl na opačný koniec miestnosti.
Možno to nezvládne ona alebo kolegovia/firma s ňou

sylviasab
17. júl 2022

Ste dospelà? Tak ..