Zdravíčko, chcel som sa len spýtať od malého veku som chcel pracovať v ozbrojených zložkách, šiel som preto k policajtom ale zhorel som na psychotestoch, moja nádej padla a tak robím v robote co ma relatívne baví, lenže stále mám také nutkanie to skúsiť..
Neviete náhodou aké náročné sú tie vojenské psychotesty a ci by ma vôbec mohli zobrať keď som nedal tie policajné?😆😀Myslím ze by som mal nato asi zabudnúť naozaj.. Neviem
Momentálne do vojska berú každého, mám to z pravej ruky.
Za vyskúšanie nič nedáš, vojakov je malo stále naberajú. Určite treba ísť za svojím snom 👍 môj muž má tiež sem byt tankista a ide si za tým. Prečo nie? Život je krátky aby sme si neplnili sny. Vyskúšaj to, prajem veľa stastia
Poznám ľudí, čo u policajtov vyleteli, a u vojakov v pohode.. Armáda teraz berie všetko, určite skús.
@martin_2002 bez šance. Za vojaka a policajta to sa nedá porovnať úroveň psychotestov.
@martul no ja som vyletel z výkonnostných, ale je pravda, že u vojakov sú ešte asi náročnejšie neviem no
@martin_2002 no môj syn chcel ísť na VŠ do liptovského Mikuláša, fyzické testy ok, ale psychologické boli viac kôl alebo častí neviem ako to nazvať a tam neprešiel. A to sa pripravoval súkromne na psychotesty s jedným procesorom.
Viem že majú postaviť stan v lese a ostať tam na 2 noci kamarátkin syn teraz išiel tak hovorila. Nejaké behy na čas.100% zdravotný stav. Ale hlavne čo musel mať tak psychologickú časť veľa otázok.
Sú narocne 🙂 ja som prešla až na druhý krat
No zase ja nemám problém s tým, že by som bol dáky psychoš alebo slabší jedinec, žeby som sa bál, len proste tie výkonnostné psychotesty no - matematické úlohy a pamäť to bolo to no
@martin_2002 veď choď znova. Poznám takých,že šli pokiaľ ich nepriali.
Vojakom je podstav, teda u nas v meste urcite. Sused je tam treti rok, tiez ho robota nebavila, tak isiel k vojsku a je spokojny.
@nataly420 Ahoj pekný deň ja som tiež na prvý krát pohorel ale chcem to skúsiť znovu aj si sa dáko špeciálne pripravovala na tie opakovane testy ? Ďakujem za odpoveď.
Este narocnejsie. Prepac, ak si nedal psychotesty u policajtov, asi lepsie na ten sen vojaka zabudnut... Urcite najdes nieco co Ta bude naplnat.