Ahojte, prosím, poradí mi niekto? Môj manžel bol dlhodobo chorý, nemohol cestovať do zamestnania a v pracovnom šuplíku mu ostali stravné lístky, asi20 kusov. platné do konca roka 2021. Dalo by sa s tým ešte niečo urobiť, tie peniaze by sme veľmi potrebovali.Ďakujem.
Podľa mňa nie, jednoducho smola.
Môžete nechať akurát tak deťom na hranie. Mohol mu ich kolega poslať poštou takto pred rokom…
Asi nie,ale skus napisat do danej stravovacej spolocnosti.
@fairyprincess neviem co ti je take smiesne, ano, je to suPlik, ale ty si si asi myslela, ze je to suFlik, hejze? 😃
@marca12 Ďakujem.
vymena byva mozna cez zamestnavatela ale maximalne 1 mesiac po ukonceni platnosti = do konca januara 2022 🤷♀️
Zial, nie. Na tomto stravne spolocnosti asi najviac ryzuju. Na prepadnutych, stratenych, znicenych stravnych listkoch.
Nie nikde sa nedaju vymenit ani nic s nimi, takze smer kos, mne sa to tiez stalo asi 7 kusov som nasla tak moja smola
Na budúci rok nech si manžel pýta peniaze namiesto stravných lístkov a € vám neprepadnú.
https://www.podnikajte.sk/stravne-a-pracovne-ce...
Tiez som minule nasla stare forinty v zasuvke, ostali oci pre plac. Vedeli ti na trhu, preco mi take vydavaju. Ja som netusila ze ty bankovkam konci platnost. Zial stare stravace ti uz nikto nepreplati. Ako hovori ina diskuterka, na tom oni ryzuju. Preto uz stravne listky odmietam - ani na kartu. Pekne na ucet.
@malacibulka My sme raz menili stare forinty priamo v banke v Madarsku. Byva tam lehota, kedy zamenia.
@zuzanaete jo, lenze ja som ju presvihla. Na trhu mi naschval vydali take co uz len tyzden mali platnost. A kde ja vtedy bez auta pojdem zas do Madarska len koli banke - aj keby som vedela o tom.
@maranco Ďakujem.