Stravné lístky - vyplácanie

30. aug 2023

Baby prosiim ...ste tu niektora ktora rozumiete učtovnictve a vyplacaniu stravnim listkom?? Z roboty mi prisiel email , ze mam zaplatit tolku sumu ...no mne to absolutne nesedi , preco tak vela , ked mi prislo na ucet polovica s tej sumi co pytaju....

simca06022011
30. aug 2023

Akú sumu a za co, prečo? Nerozumiem.

buberova
30. aug 2023

Možno ak by si skopírovala niečo z toho emailu alebo výplatnej pásky tak by si vedel niekto presnejšie poradiť ;)

lonely66
30. aug 2023

nemala si vyplacany prispevok na stravu mesiac vopred a neukoncila pracovny pomer? vtedy maju pravo pozadovat (strhnut z platu) danu sumu. alebo ju pozadovat vratit. staci, ze ti vyplacali stravne a marodovala si - aj to moze byt taky pripad.
napokon, nechapem, preco nezavolas na personalne/mzdove a neopytas sa na dovod? nie sme jasnovidky predsa.

autor
30. aug 2023

Áno , je to vyplacane mesiac dopredu. A som PN ..pytala som sa nato učtovničky , poslala mi nsjaku tabulku , ale aj tak nechapem preco mam dat niekomu 100eur vratit , ked mne len polovica bola dana ...a davam to tu , lebo dufam ze mi nejaka mamina napise aby som jej poslala sukromnu spravu a pozrela sa na to ...

ibrunova
30. aug 2023

Nebude to tak, že niečo si zaplatila ty, niečo zamestnávateľ, ale vrátiť musíš celú sumu?

melanta
30. aug 2023

Koľko ti na august dali? A koľko dní v auguste si PN?

autor
30. aug 2023

@melanta od 10.júla som PN. V júni mi bola zaslana suma 64e..pytaju vratiť 92eu...neda sa s uctovnickou dohovorit , zaslala mi nejaku tabulku ale neviem nic s nej vycitat...

simca06022011
30. aug 2023

Tazko sa radi na zaklade utrzkovitych informacii. Zalezi presne na datumoch, dnoch a co bolo zuctovane (a aj co bolo vyplatene), tak sem odfot tu tabulku

skeblicka77
30. aug 2023

A dostala si peniaze aj na august? Pn stále trvá?

autor
30. aug 2023

Baby , ja by som vam strasne rada odfotila tu tabullu ...ale je taka velka že to by som musela urobit asi 10x screenshot ....jedine ju viem preposlat do emailu 😌