Baby prosiim ...ste tu niektora ktora rozumiete učtovnictve a vyplacaniu stravnim listkom?? Z roboty mi prisiel email , ze mam zaplatit tolku sumu ...no mne to absolutne nesedi , preco tak vela , ked mi prislo na ucet polovica s tej sumi co pytaju....
Možno ak by si skopírovala niečo z toho emailu alebo výplatnej pásky tak by si vedel niekto presnejšie poradiť ;)
nemala si vyplacany prispevok na stravu mesiac vopred a neukoncila pracovny pomer? vtedy maju pravo pozadovat (strhnut z platu) danu sumu. alebo ju pozadovat vratit. staci, ze ti vyplacali stravne a marodovala si - aj to moze byt taky pripad.
napokon, nechapem, preco nezavolas na personalne/mzdove a neopytas sa na dovod? nie sme jasnovidky predsa.
Áno , je to vyplacane mesiac dopredu. A som PN ..pytala som sa nato učtovničky , poslala mi nsjaku tabulku , ale aj tak nechapem preco mam dat niekomu 100eur vratit , ked mne len polovica bola dana ...a davam to tu , lebo dufam ze mi nejaka mamina napise aby som jej poslala sukromnu spravu a pozrela sa na to ...
Nebude to tak, že niečo si zaplatila ty, niečo zamestnávateľ, ale vrátiť musíš celú sumu?
Koľko ti na august dali? A koľko dní v auguste si PN?
@melanta od 10.júla som PN. V júni mi bola zaslana suma 64e..pytaju vratiť 92eu...neda sa s uctovnickou dohovorit , zaslala mi nejaku tabulku ale neviem nic s nej vycitat...
Tazko sa radi na zaklade utrzkovitych informacii. Zalezi presne na datumoch, dnoch a co bolo zuctovane (a aj co bolo vyplatene), tak sem odfot tu tabulku
A dostala si peniaze aj na august? Pn stále trvá?
Baby , ja by som vam strasne rada odfotila tu tabullu ...ale je taka velka že to by som musela urobit asi 10x screenshot ....jedine ju viem preposlat do emailu 😌
Akú sumu a za co, prečo? Nerozumiem.