Vedel by mi niekto poradiť? Zamestnávateľ nám strháva 2,20€ za stravu/deň + dostávame obed v závodnej jedálni. Pozerala som, cena lístka je 6,80. Za čo ja vlastne platím? On keď zabezpečí stravu tak dostane tých mojich 6,80€?
Tým ti platí za obed.
Ja chápem. Obed stojí 5,20. Takže keď mne strháva 2,20, dopláca mi 3€? Nesedí mi to teda
minimalna vyska prispevku zamestnavatela je 2.81€, co konkretne ti nesedi?
A ty teda dostávaš lístky v hodnote 6,80€ a máš obedy zadarmo? Či ako si prišla na takú sumu 6,80?
Ja nechapem ani otazku :(
Nikto nedostane tvojich 6,80
Buď Ti dá lístok, alebo zabezpečí obed
Buď rada za cenu lístka sa niekde ani nenajes
@petamich nevedela som, že je minimálna hodnota. Teraz už chápem
Dobrý deň chcem sa spýtať ohľadom vyplácania stravných lístkov
Ako to funguje z vyplácaním stravných lístkov od roku 2022 je alebo nie je povinný zamestnávateľ vyplatiť stravné lístky mesiac do predu.. všetkých ktorí poznám tak dostávajú stravné lístky najneskôr k 31 .. za daný mesiac len naša firma vypláca lístky napr.. 10.11 za mesiac október ďakujem najlepšie by mi pomohlo ak by ste sto niekto našiel v zákonníku práce aby som sa vedel vyjadriť v práci tak ako sa patrí ďakujem za odpoveď
no on asi plati za ten obed v tej zavodnej jedalni 🙂 ci tam varia zadarmo? bud ti da prispevok na stravovanie co je x% z hodnoty listka a cast si zamestnavatel prispieva alebo zabezpeci stravu (a tym padom hradi tu istu sumu, kedze suroviny a personal asi nebudu zadarmo) a cast si opat doplacas