Strašný trapas v práci

3. júl 2021

Zeny, stal sa mi hrozny trapas v kancelarii. Rozpravali sme sa s kolegami a nadriadenim, boli sme styria v tichej kancelarii. Ja som sedela na stolicke, mala som saty a nohy prelozene, klasika, stehna trochu spotene... no o tom potom... no k veci, niekto povedal nieco vtipne tak som sa tak uchcechtla a pomrvila na tej stolicke a pomedzi tie zlozene nohy mi proste nejakym sposobom "prelapotala" bublina vzduchu...do uplneho ticha. Vsetci stuhli a tak pozerali na mna a ja som to nejak neriesila, ale asi za pol minuty, ked uz debata v rozpakoch pokracovala, mi doslo, ze to bol vlastne taky hlasny prd (ale nebol to realny prd). Uz som sa k tomu potom nevracala a tvarila sa ze nic, ale teda situacia je teraz vlastne taka, ze som si PRDLA v tichu kancelarie pred kolegami chlapmi a pred sefom a tvarila sa ze nic. Citim sa megatrapne a neviem ako sa cez takyto strasny trapas preniest. Ked si predstavim, ze sa musim do tej roboty vratit, je mi az zle....mate nejaku radu, ako takyto strasny trapas spracovat? Najradsej by som chodila kanalmi....

dada153
3. júl 2021

Mooja zlata kus ma to pobavilo 🙂 ale nic si z toho nerob. Velmi ti dat radu neviem ale horsie by bolo keby si si naozaj prdla a bol by tam aj smrad :D skus sa tvarit ako keby sa nic nestalo 🙂

mamamasama
3. júl 2021

Ja prdim teraz v lete pazuchami 🤭🤣 Netrap sa.. smejem sa z toho... ved mozno im doslo, ze to nebol prd, ked nic necitili 🤭

liusa82
3. júl 2021

To treba obrátiť na srandu🙂 to čo tam máte v robote za kyslé ryby bez vtipu no je tam toho😀 ja by som s takými vážnymi ludmi robiť nemohla

autor
3. júl 2021

@dada153
@mamamasama
Diky baby, no trapas na sto rokov.

@liusa82 ved to, ze tym, ze mne to hned ani nedoslo, a potom uz sa bavili o niecom tak som sa k tomu uz nevracala, ale ako zostali stuhnuti kukat na mna, na seba, mohol to aspon jeden z nich nejakym vtipom zachranit, aj ked si zrejme mysleli, ze som si nahlas uprdla... by sme sa asi vsetci citili lepsie, keby to niekto obratil na srandu... takto to bol vyslovene trapny okamih, trapna chvila ticha potom, a ja som si to uvedomila az spatne, ze "preboha" 🤦‍♀️

alana1
3. júl 2021

@liusa82 veru veru, netreba brat vsetko tak vazne...moj kolega v praci prdel potichu ale neskutocnym smradom...a vies si predstavit, ked sme zavreti cele oddelenie v nejakom office na meetingu a zrazu len priserny smrad...uplne som sa nemohla na nic sustredit, kym sa to nerozptylilo...
na mieste autorky by som asi sama povedala prave v tej trapnej chvili, ze mam od horucavy zlepene stehna az vydali taky cudny zvuk pri pohybe...

bloger
3. júl 2021

To je úplne v pohode mohla si to zhodiť na nejakého kolegu ty si predsa dáma vôbec sa nemáš začo hanbiť sranda musí byť

whatever1
3. júl 2021

🤣🤣🤣🤣 dik, som sa pobavila. Verim ze za pár dni, alebo rokov sa aj ty na tom s chuti zasmejes🤣😅. Však niekomu z nich povedz že mimochodom to so som si neprdla, ten zvuk som spravila stehnami. Alebo to zhod na niekoho iného, pripomen im ten zahadny prd a povedz, že ti až neskôr došlo že všetci kukali len na teba🤣

autor
3. júl 2021

@alana1 ved keby mi to hned doslo, ako to vlastne znelo, by som aj povedala... ale ja som to sprvu ani neriesila, az ochvilu...

autor
3. júl 2021

@bloger by som aj zhodila na niekoho, ale sedela som medzi nimi a kazdemu bolo jasne, ze ten zvuk prisiel od mojho medzinozia 😅

autor
3. júl 2021

@whatever1 zahadny prd 😅

whatever1
3. júl 2021

🤣🤣🤣🤣🤣akty x

eva112014
3. júl 2021

🤣🤣🤣😂😂😂 Prepáč. Chápem Ťa, neviem však muži ako to chápu? Väčšinou si oni prdia medzi sebou nahlas. Iste bez prítomnosti žien..

alana1
3. júl 2021

@whatever1 no rehocem sa, ze "zahadny prd" 🙂

liusa82
3. júl 2021

No šak toto sa aj ja sa čudujem.Ved chlapi oni si praveže lúbia robiť srandu.To budú fakt nejakí suchári.Ja by som inak sama vybuchla do smiechu ako prvá keby to ja spravim.Sama na sebe by som sa zasmiala😀

sofiella
3. júl 2021

Cosi, nic strašne sa nestalo. Je ti zle , ze sa tam máš vrátiť? Vieš koľko ľudí by si prialo taky kolektív, kde by sa tak nasmiali, až by z toho prdeli? 🤣
Sú to tiež len ľudia, bud si istá, že sa to stalo už aj im a ak nie, tak sa stane. Ja poznam jedného šéfa väčšej firmy ktorý ma brutálny problém udržať vetry. 😂
Nehanbí sa, je to ľudské.

sofiella
3. júl 2021

Inak, mne sa to strasne často stáva so slapkami, sandalkami. Vydajú taky zvuk pri chôdzi, ako by mi uslo... v obchode, na ulici ,... 🙈

panelacikova
3. júl 2021

ja som sa normálne nahlas teraz zasmiala 😀
a ako by som zareagovala ja? okamžite by som sa nahlas ohradila, že pardon, ale toto nebol skutočný prd, len som mala nevinný vzduch medzi nohami a ako som sa pomrvila, vydal takýto debilný zvuk 😀 😀 a už nech by si mysleli, čo chcú, to už by bola ich vec, ale určite by som to nenechala iba tak, otočila by som to minimálne na nejakú srandu, šla by som so smiechom otvoriť okno, že "pre istotu" a podobne. čo ma zaráža na tvojom príspevku je to, že ostalo trápne ticho. to s akými marťanmi preboha pracuješ? :( ľudia, ktorí už nemajú v sebe ani štipku ľudskosti? že ak by aj šlo náhodou o prd, že sa to proste občas môže stať?

minimie
3. júl 2021

Vnímaš to takto, lebo sa to týka priamo tvojej osoby. Oni na to zabudli pár minút potom. Pravdepodobne si na to už viac nespomenú. Mne sa zas podarilo spláchnuť záchod počas online meetingu. Ešte sa ma vtedy partner pýtal či to fakt musím počas porady a ja že však mám vypnutý mikrofón. Až potom som si všimla, že vypnutý nebol. 🤷 Žijem aj naďalej a ešte ma odvtedy aj povýšili 😆

whatever1
3. júl 2021

@minimie 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ankare
3. júl 2021

Neboj, nemaj z toho bengy, nabudúce sa to snaž prevrátiť na srandu,aj keď verím Ti,že niekedy si taká prekvapená z náhlej situácie, že nevieš,ako rýchlo zareagovať.
Vieš,čo sa stalo mne? Bola som po tazkom pôrode, spodok rozdrbany na franforce... a keď bola ráno vizita a pán doktor sa mi pozeral medzi nohy, ušiel mi prd. Ale reálny prd. Fakt som to nevedela udržať. Strašne som sa hanbila. Tých zážitkov mám viac veru po pôrode. 😢
Držím palce!

autor
3. júl 2021

@panelacikova No mohla som sa spamatat skor, co uz. Keby mi fakt realne "uslo", tak by som asi reagovala hned, ale tym ze som si to ani neuvedomila, ako ta situacia vyzerala, tak to bolo cele take opozdene uvedomenie si 😂

@minimie
@ankare
No mate tiez vesele prihody. Inak, ja keby som si prdla medzi neznamymi ludmi, az tak by mi to netrhalo zily, chvilu by som sa riadne hanbila, ale tak potom ich uz nikdy neuvidim tak pohoda 😅 ale kedze do prace sa musim vracat kazdy den, beriem to dost zle... 😩

martina1201
3. júl 2021

Ahoj, nabudúce keď budeš spotená a sedieť v kanclu s týmito chlapmi tak povedz len tak mimochodom, že ak by sa objavil záhadný zvuk pripomínajúci prd, tak že sa ospravedlňuješ, ale nie je to reálny pred, ale vzduch spomedzi spotených stehien ako keď niekto má v šľapajach spotené nohy. Chlapi toto nepoznajú, lebo nenosia hole stehná. Poznať to môžu jedine od svojich polovičiek a u nich si môžu myslieť že si len prdli a medzi partnermi je to normálne prdnúť si pred tým druhým.....

fiirsttiime
3. júl 2021

Konečne vesela téma ja som sa teraz tak z chuti zasmiala 😄😄😄😇

bluka2
3. júl 2021

To ma fakt pobavilo. Nabudúce radšej gate bez siloniek... Nič si z toho nerob, podľa mňa je horšie, keď niekde sedis poobede v meetingu a tam žiaden zvuk, ale za to smrad...

marlent
3. júl 2021

Viem ze ti je hrozne ale keby sa stale toto mojej kolegyni tak sa na tom zasmejem a dalej to nerisim absolutne pochybujem ze si na to este spomenu

levantine
3. júl 2021

Tu je vidiet, ze nejsi slobodna osoba. Myslim slobodna duchom. Lebo takto sa bat jezis co povedia druhi. Len ked zacnes kaslat na to, co si o tebe druhi myslia, len potom zacnes skutocne zit. Ludia sa priliz boja byt sami sebou. A aj keby to bol prd, no a stalo sa. Zato ze si zena to neznamena ze tie neprdia. Stat sa moze kazdemu a neni to nic ze oo booze. Niekto ma zdravotne problemy a ujde mu a co. Tebe ked sa stalo toto. No a? Mala si im povedat co kukate, bublina vzduchu. Bute radi ze nejste zeny a nemusite nosit saty a mat spotene stehna. Nieco v srandovnom duchu. A ked su to pani co by kukali povrchne ze fuj. Tak bych sa im este usmiala do ksichtov. Nech vedia ako si ti niekde. Zenska nerob z takychto nepodstatnych veci zbytocnu vedu. Co mas z toho? Stres a citis hanbu. Nic dobre. To chces? Hej usmej sa zasmej sa na tom, nic sa zle nestalo. A keby ti nieco hovorili bozaj ich v rit 😄

w123
3. júl 2021

neboooj mne sa v praci stalo ze sme mali meeting rano v kancelarii a kolegyna si nahlas prdla, tiez sme si tak trapne povymienali pohlady ale nikto nic nekomentoval a neriesil a bolo nas tam dokopy mozno aj 10 😃 ked som bola tehotna som svoje prdy nevedela ovladat vobec a dost casto sa mi stala nehoda, netrap sa tym toto sa stalo minimalne raz uz asi kazdemu v zivote a fakt si nejaky prd nezasluzi taku pozornost aku tomu ty prikladas normalne v klude chod zajtra do prace

lamar11
3. júl 2021

Každá senzácia trvá 3dni,časom si na tom zasmeje,aj oni,možno sa v budúcnosti naskytne príležitosť im to vysvetliť keď bude nejaká veselá atmosféra. Ja som raz na stanici ako som naptupovala na vlak roztrhlo nohavice,a nemala som pod nimi NIC,isla som na rande s mojím mužom,vtedy som rada starala podobne prekvapka😊, no nikdy nezabudnem ze moju rit videlo niekoľko ľudí,ale upokojoval ma myšlienka ze som ju vtedy ešte mala ukazkovu aspon😁 Ale sranda bola ako som si ich na záchode zasivala,buď som sa buchla hlavou o okno inokedy do dverí,do tom som sa parádne pichla aj do nosu, aspoň je načo spominat😂

kristiii
3. júl 2021

@lamar11 haha, to mi pripomenulo ako som kedysi behala po meste, v obchode po mne pozerali chalani, oni vysmiati.. ja vysmiata, sebavedomie išlo hore...a potom som si v odraze autobusovej zastávky všimla, že mi na zadku prdla sukňa 😅

autor
3. júl 2021

@lamar11 ooooo tiez dobre 😅 aspon si mala nastroje na zasitie, to bolo stastie 🙂
@kristiii 😅😅😅