Ahojte baby, poraďte prosím nejaké stránky na vypĺňanie dotazníkov, ktoré sa v rámci možností oplatia? Aktuálne som na Marketagent a naozaj sú tam dotazníky často a majú aj prehľadnu appku, niečo podobné ešte hľadám. Skúsila som slovenský národný panel, ale teda tam skoro ziadny dotazník. Ďakujem 😊
@lukas212 Ja mám normálnu prácu, večer si pri telke zapnem ten Marketagent a zaberie mi to max 15 minút času podľa toho či a aká anketa tam je. Za pár mesiacov už mi to spravilo 50 eur. Aj keď to nieje veľa, je to stále lepšie ako nič za tých pár minút čo tomu venujem 🤷 napriklad ten slovenský národný panel som vzdala lebo to bolo naozaj o ničom.
Nikto normalny to neberie ako pracu, omg 😃 ale miesto nezmyselneho scrolovania soc sieti sa urcite viac oplati natukat niekde odpovede do dotaznika za par korun
@vanilkovazmrzka Presne 🙏
Populacia 🙂
@x_mery_x ďakujem pozriem 😊
@qsookie Reálne máte so všetkými skúsenosti, ze chodia dotazníky pravidelne? 🙏
Každý deň sa objaví nejaká ponuka na vyplnenie dotazníka od aspoň jednej spoločnosti. Ale nie každý dotazník aj reálne vyplníš, záleží, či je človek vhodný respondent. Frekvencia zasielania ponúk závisí aj od aktivity člena. Takže je to fakt len o vyplnení si voľného času.
Ja mam Populaciu najradsej, chodia celkom casto, aj ked mozno nie az tak ako na marketagent, ten je asi topka, ale na populacii mam rada, ze celkom dobre sumy a automaticky po 3mesiacoch posielaju peniaze na ucet. 🙂 som aj na tych oststnych co pisala baba nizsie, ale tie su celkom o nicom. :D malo tam chodia, este mam jednu appku, kde chodia casto, len tam treba byt rychli a vyplacaju na paypal ucet
Ak by mal niekto zaujem o vyplnanie dotaznikov atd ...poslem do spravy mnou overene apky, davsa zarobit cca 30-50€ mesacne.
@mel1980 aj ja ak ta môžem poprosiť 😊
@mel1980 aj ja prosimm
Môžem aj ja poprosiť stránky na platené dotazníky?
@mel1980 prosím si aj ja, ďakujem 😇
@mel1980 poprosim si,ak je to akt.ďakujrm