Ste spokojné vo verejnej správe?

14. mar 2024

Pracuje niekto vo verejnej správe? Ste tam spokojné? Ako je to s dovolenkou a na koľko má zamestnanec nárok? Plat viem, že je tabuľkový a pracovná doba 37,5 h s tým, že je možný flexibilný čas.

dudka121
14. mar 2024

ja pracujem vo verejnej sprave,ja som spokojna, klud, dovolenka 30 dni,plat neni bohvie co....ale neni taky stres, mame aj flexi cas, aj sukromne si vybavit , s tym ,ze si to nadrobime, takze za mna vyhody

autor
14. mar 2024

@dudka121 smiem sa spýtať bolo mi povedané 6 platová trieda, plus majú osobné, koľko to v realite je, stravné tam je aké vysoké?

andreakotesova
14. mar 2024

Aj ja som spokojná. Pracujem vo verejnoprávnej inštitúcii. Ešte máme aj iné výhody/voľné dni vyplývajúce z kolektívnej zmluvy. K deťom práca ako uliata.

dudka121
14. mar 2024

osobny priplatok je rozny, momentalne nemame ziadny....od 30-150 eur, volne dni z kolektivnej zmluvy , listky ako inde podla zakona

autor
14. mar 2024

@dudka121 povedali mi, že osobný je 100e, to stravné je v akej vyske prosím?

queen_mary
14. mar 2024

@andreakotesova dokedy este?🙂

vivincek
14. mar 2024

ono zavisi od pozicie, su pozicie,kde spokojna budete a este si aj oddychnete,su pozicie,kde makate od nevidim do nevidim za tabulkovy plat-nepisete,o co konkretne mate zaujem. A potom si poviete,ze predavacka v retazci zarobi viac ako vy.... osobné nie je podla pravitka,to je v pravomoci nadriadeneho,rovnako stravne ma kazda organizacia ine-niekto ma el.stravenky,niekto prispevok a niekto stravu vo vlastnej jedalni,je to rozne.

autor
14. mar 2024

@vivincek je to funkcia pod centrom podpory, materiálno technické zabezpečenie

vivincek
14. mar 2024

a teda vam nepovedali konkretne,ake bude osobne?

vivincek
14. mar 2024

ono aj platova trieda 6 v roznych stupnoch vam da inu vysku platu,zavisi,kolko rokov vam uznaju do praxe,ci zacnete na stupni 1,alebo vyssie.

andreakotesova
14. mar 2024

@queen_mary nerozumiem...?

mamina7070
14. mar 2024

ja som spokojna aj s platom aj celkovonstravne chodi na ucet prveho a okolo 150€ dovolenka 30 dni

mamina7070
14. mar 2024

plat mam osobny (nie podla tabulky)

vivincek
14. mar 2024

funkcia pod centrom podpory-to je statna ci verejna sprava?

autor
14. mar 2024

@vivincek verejna

luccia74
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vivincek
14. mar 2024

poviem uprimne,sama robim vo verejnej sprave,stretavam sa s ludmi,ktori tam tiez robia,vacsinou sme nastaveni tabulkovo s nejakym +/- osobnym,ale nic horibilne. Prace je vela,aspon ja ako uctovnicka neviem co skor,zastupitelnost na mojej pozicii nulova,vela kompetencii,suvisiacej prace,statistik a inych uloh v ramci elektronizacie a digitalizacie verejnej spravy..... Ano,mame 7,5-hodinovy uvazok a 30 dni dovolenky. Stravne mame podla zakona-mame penazny prispevok - sme na zakonnom maxime a je to okolo tych 90 eur mesacne podla dochadzky. Vasa praca bude asi trosku ina,ale ostatne zakonne podmienky odmenovania asi ostanu.

autor
14. mar 2024

@luccia74 aká je tam práca?

luccia74
Autor odpoveď zmazal
Zobraz