Pracuje niekto vo verejnej správe? Ste tam spokojné? Ako je to s dovolenkou a na koľko má zamestnanec nárok? Plat viem, že je tabuľkový a pracovná doba 37,5 h s tým, že je možný flexibilný čas.
@dudka121 smiem sa spýtať bolo mi povedané 6 platová trieda, plus majú osobné, koľko to v realite je, stravné tam je aké vysoké?
Aj ja som spokojná. Pracujem vo verejnoprávnej inštitúcii. Ešte máme aj iné výhody/voľné dni vyplývajúce z kolektívnej zmluvy. K deťom práca ako uliata.
osobny priplatok je rozny, momentalne nemame ziadny....od 30-150 eur, volne dni z kolektivnej zmluvy , listky ako inde podla zakona
@dudka121 povedali mi, že osobný je 100e, to stravné je v akej vyske prosím?
@andreakotesova dokedy este?🙂
ono zavisi od pozicie, su pozicie,kde spokojna budete a este si aj oddychnete,su pozicie,kde makate od nevidim do nevidim za tabulkovy plat-nepisete,o co konkretne mate zaujem. A potom si poviete,ze predavacka v retazci zarobi viac ako vy.... osobné nie je podla pravitka,to je v pravomoci nadriadeneho,rovnako stravne ma kazda organizacia ine-niekto ma el.stravenky,niekto prispevok a niekto stravu vo vlastnej jedalni,je to rozne.
@vivincek je to funkcia pod centrom podpory, materiálno technické zabezpečenie
a teda vam nepovedali konkretne,ake bude osobne?
ono aj platova trieda 6 v roznych stupnoch vam da inu vysku platu,zavisi,kolko rokov vam uznaju do praxe,ci zacnete na stupni 1,alebo vyssie.
@queen_mary nerozumiem...?
ja som spokojna aj s platom aj celkovonstravne chodi na ucet prveho a okolo 150€ dovolenka 30 dni
plat mam osobny (nie podla tabulky)
funkcia pod centrom podpory-to je statna ci verejna sprava?
@vivincek verejna
poviem uprimne,sama robim vo verejnej sprave,stretavam sa s ludmi,ktori tam tiez robia,vacsinou sme nastaveni tabulkovo s nejakym +/- osobnym,ale nic horibilne. Prace je vela,aspon ja ako uctovnicka neviem co skor,zastupitelnost na mojej pozicii nulova,vela kompetencii,suvisiacej prace,statistik a inych uloh v ramci elektronizacie a digitalizacie verejnej spravy..... Ano,mame 7,5-hodinovy uvazok a 30 dni dovolenky. Stravne mame podla zakona-mame penazny prispevok - sme na zakonnom maxime a je to okolo tych 90 eur mesacne podla dochadzky. Vasa praca bude asi trosku ina,ale ostatne zakonne podmienky odmenovania asi ostanu.
@luccia74 aká je tam práca?
ja pracujem vo verejnej sprave,ja som spokojna, klud, dovolenka 30 dni,plat neni bohvie co....ale neni taky stres, mame aj flexi cas, aj sukromne si vybavit , s tym ,ze si to nadrobime, takze za mna vyhody