Stále navená, smutná, čo s tým?

nevludna
10. júl 2019

Ahojte,

Ako sa mam prebrat spat k “zivotu”?
Asi uz 2.tyzden sa citim strasne - stale unavena, smutna, neviem sa vykopnut z postele, nic ma nebavi, nemam radost z nicoho, z novej prace som bola zpociatku nadsena ale teraz by som najradsej ostala len doma.

V januari som mala MA, odvtedy som tak ako na kolotoci, jeden den taky, druhy taky, ale posledny mesiac to bolo uz ok. Ale ako som znova dostala kramy pred tyzdnom, odvtedy som ako mrtvola, ako keby na mna sadol vsetko ten nevypusteny smutok (kedze po MA som sla po tyzdni do prace, aby som na to nemyslela)
Rozmyslam aj nad PNkou, len nvm ako to vysvetlit v praci, je mi blbe ich nechat v “štychu” 😔

fialka1318
10. júl 2019

@nevludna mohla by si ist aj k psychologovi ak sa necitis dobre kvoli MA...obvodak ti vypise papier zbehnes k nemu a on ta da na pnku a si oddychnes a aj sa vyrozpravas ☹ na pracu nemysli musis sa dat hlavne psychicky do poriadku, aby ta opat zacal zivot bavit a skusila opat babenko ..drzim ti prsteky nech to zvladnes

pininka1
10. júl 2019

Chápem ta, ja som tiež mala takého pocity a aj neskôr, keď som už jedno dieťa mala, myslela som že som tehotná a nakoniec to len telo tak zareagovalo a nič z toho nebolo. Každý deň smútok, nič sa mi nechcelo. Ale mňa to našťastie prešlo dosť rýchlo. Skús sa o tom porozprávať aj s partnerom.

nevludna
autor
10. júl 2019

@fialka1318 dakujem

margareta17
10. júl 2019

Ja som si prešla tým istým cez veľkú noc a odvtedy som. Tiež mimo, nič ma nebaví iba by som spala a bola zavretá doma, v práci stres a veľmi ma to tam nebaví, ja som šla do prace hneď na druhý deň po zákroku, ale musíš byť silná pretože psychické zdravie je veľmi dôležité pre ďalšie tehotenstvo aj ja sa snažím ťažké chvíle zahnať obľúbenou hudbou a prechádzkou vonku alebo korčuľovanie.

maruska3210
30. okt 2019

mne na smutnu naladu a apatiu pomaha 5-HTP od sunday natural, su to prirodne kapsule, na podporu tvorby serotoninu