Sprievodca vo vlaku

srnkaknm1
5. okt 2021

Ahojte je tu niekto čo robí sprievodcu vo vlaku? Potrebujem súrne zmeniť prácu aj kôli zdravotnému a aj inému a je mi to ponúknuté.Ako tam pracujete? Na aké smeny, viem že je to hadanie s ľuďmi a kade čo ale to mám aj v obchode. Ďakujem

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
srnkaknm1
autor
5. okt 2021

@viestta ďakujem a tie turnusy sú myslene ako prosím ťa?

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
srnkaknm1
autor
5. okt 2021

@viestta aha takto to by mi nevadilo práve hľadám asi skôr takúto prácu. Momentálne som denno denne v práci a za mesiac mám 4 dní voľna.Naozaj ďakujem

janeninka
5. okt 2021

@srnkaknm1 tak co ja viem su dve moznosti - bud si taky flexibilny a moze sa ti sichta zmenit aj tyzden dopredu, v podstate kazdy mesiac dostanes rozpis ako robis ale tak su tam aj zmeny. Obcas zacinas skoro rano napr zo stanice ZV cize tam musis ist prespat, alebo skoncis v noci a nemas sa ako dostat domov.. Niekedy su tie sichty praveze velmi dlhe, neviem ci to este stale je ale boloaj take ze ti akoze prerusia vykon a mas len pohotovost lebo napr v leviciach cakas 3 hodiny na to kym pride vlak, ktorym mas ist..
Potom je taky iny typ uvazku- ze sa ti pravidelne opakuje ktorymi spojmi ides.. Celkove sak tie sichty byvaju dost dlhe, vela sa robi v noci.. Samozrejme mas vdaka tomu aj dost volnav bezne dni. No robis vikendy, sviatky..
Okrem prace s ludmi je este dolezite spomenut ze su tam pravidelne skolenia a preskusania plus neocakavane situacie ktore musis riesit. Ale ak mas rad ludi, si trpezlivy clovek - mna by z tolkeho cestovania a obcakuvania porazilo, treba skusit. Myslim ze vlakveducich je nedostatok.