Spolupráca s Herbalife - skúsenosti

radyk1311
27. aug 2015

Zdravim, chcem sa opytat ci mate niekto skusenosti so spolupracou firmy herbalife- podnikanie z domu? Konkretne s pracou cez internet. Tvrdia mi ze moja praca bude spocivat v tom ze ak si nejaky clovek bude chciet objednat produkt menovanej firmy vyplni formular a ten pride mne. Ja budem mat za ulohu spracovat objednavku ale zaroven kontaktovat zakaznika cize vraj nebudem nikoho otravovat s produktami ale zakaznici budu kontaktovat mna. Hacik je v tom ze pytaju registracny poplatok 70e kde vraj su brozurky a letaky.... a nejake jedlo aby som vyskusala s cim budem pracovat. No naco ja mam skusat ich veci ked ich nemam ponukat len spracovavat objednavky? Trosku sa mi to protireci. Tak by som rada vedela ci ma niekto skusenost so spolupracou tohto druhu teda cakat na objednavky od potencionalnych zakaznikov.

jani_uk
27. aug 2015

@radyk1311 Nemam skusenost, ale mam znamu na FB ktora asi to predava a kazdy den postuje o Herbalife a uz je to otravne. Trojrocnym-stvorrocnym detom dava shaky a produkty Herbalife, foti ich, ze vaj len to papaju a piju, proste, jak keby bola v sekte. Otras 🙂

radyk1311
autor
27. aug 2015

Ved prave ja nechcem nikomu nic ponukat a ani nemam zaujem sama nieco skusat. Najprv sa mi to zdala celkom fajn ponuka ze budem nasledne kontaktovat ludi ktory prejavili zaujem o ich vyrobky dokonca to vraj nemusim robit telefonicky ale mailom. Ale na vsetkych forach som sa docitala ze nakoniec sa z podobnych ponuk ukazali ludia co maju dalej predavat produkty.

janickacrazy
27. aug 2015

@radyk1311 Je to blbosť, ani to neskúšaj, určite to nie je tak, že ty nebudeš otravovať ľudí, ale oni ťa budú sami kontaktovať. Je to pyramída, každý má svojich zákazníkov a určite ti ich neprenechá, ved by bol blázon. Ja som to kedysi robila, ale bolo to už dávno, asi 15 rokov dozadu a zákazníkov som si musela hľadať sama.

simonkazga
27. aug 2015

klientelu si musíš vytvoriť sama, oni síce propagujú, že ti budú zabezpečovať objednávky, ale nie. Ak nebudeš otravovať svoje okolie aby si od teba kúpili, tak nezarobíš ani fuka. + sa "samozrejme" očakáva, aby si ich produkty (všetky!) používala aj osobne - vraj aby si ich lepšie poznala.

bonaqa2013
27. aug 2015

no len aby si sa aj dočkala nejakých objednávok. Podľa mňa len čakaním nezarobíš ani na slanú vodu. ďalší odrb....

gabinka279
27. aug 2015

Ja som to niekedy robila. teda skúšala robiť. môj názor je že sú Z toho totálne zmagoreny a ty buď budeš tiez alebo na tom nezarobis nič. ľudia pod ktorými som robila jedli len tabletky ( super vitamíny ) a kapustove listy 😀 taký dojem som Z nich mala. nemusí to byť zle tie produkty ale nechápala som ich ako sú do toho zazraty. A každému do hlavy tu istú rozprávku tlačiť. neviem na takúto robotu musí byť aj povaha podľa mňa. otravovať ľudí

bonaqa2013
28. aug 2015

@gabinka279 asi tak otravovať ľudí - celá robota.

zuzanarichard
28. aug 2015

nenechaj sa na to namotať...budú ťa ťahať po školeniach,kde tlieskajú ako v nejakej sekte,otras!!ja som to robila ais 15 rokov dozadu,tovar som si musela nakúpiť za tisíce vtedy ešte korún,aby som mohla predávať...vela tovaru sme vrátili do skladu ale peniaze sa mi už niekdy nevrátili...

gabinka279
28. aug 2015

@zuzanarichard presne tie školenia to bolo na smiech. vlastne smiech prišiel až po tom zhrozeni ktoré som tam zazila

julinkaz
21. jan 2016

@gabinka279
@bonaqa2013
@zuzanarichard dievcata, mna by zaujimalo, za aku cenu si viem tie produkty kupit ja keby ze som zaregistrovana ako ich distributor? ide mi hlavne o ten kokteil na chudnutie 🙂 viete mi niektora napisat? kludne aj IP 🙂 dakujem

gabinka279
21. jan 2016

@julinkaz tuším okolo 50 eur stal ale nie som si istá. Na nete je cena raz som videla aj čosi ako e-shop

blonkyt
21. jan 2016

@julinkaz kokteil stojí myslím 52€ a ako distribútor keď sa zaregistruješ zľava 25%,aspoň tak to bolo pred 3 rokmi a inak pri prvej registrácii dávali ten kokteil+ brožúrky...

prevenar
21. jan 2016

@julinkaz poradim ti 100% ucinny koktail na chudnutie a este k tomu virtualne zadarmo - cista voda. pi len cistu vodu 2 tyzdne (ziadne jedlo samozrejme) a budes chudnut cca 1kg / den . bam ..rada zadarmo , koktail zadarmo , garantovanych 1kg/den ..lepsie ti nezaruci nikto. 🙂

youtube - water fasting.

timea7
22. jan 2016

@prevenar to je fakt rada nad zlato....väčšiu blbosť so dávno nečítala

prevenar
22. jan 2016

@timea7 ..zato tvoj "prispevok" k teme je super top , pomohla si kazdemu svojou mudrostou 😵

timea7
22. jan 2016

@prevenar a ty si pomohol svojou radou komu? To kde si vyčítal takú "múdrosť", že keď bude piť niekto dva týždne vodu, tak bude chudnúť každý deň 1kg? Garantovaný 1kg....alebo to bol vtip?

prevenar
22. jan 2016

@timea7 ??? to je realita nie vtip. 14 dni - 14 kg +/-

timea7
22. jan 2016

@prevenar jasné, to je úplne ideálna metóda. A ešte napíš, že to bolo 14kg tuku 😀 😀 😀 😀 😀 a že keď sa človek začne normálne stravovať, normálne, nie prežierať, tak stále bude mať o 14kg menej. Navždy. A teraz tú O Červenej čiapočke....

prevenar
22. jan 2016

@timea7 kde konkretne pisem ,ze je to idealna metoda , kludne cituj 🙂 ..nie nenapisem , nemam vo zvyku pisat nezmysli. vidim vsak ,ze ty si v tom priam prebornicka 🙂

neviem co znamena "normalne" sa stravovat , kazdy vyzera len tak ako sa stravuje . vaha cloveka nie je magia , ci nepochopitelne vec , vyzeras podla tak , ako to co ti prejde ustami, kam si to vlozis sama. z nejakeho zahadneho dovodu ludia nechapu suvis medzi tym co jedia a tym ako vyzeraju .

timea7
22. jan 2016

@prevenar nemyslím si o sebe, že som preborníčka, iba sa tým zaoberám 25 rokov, tak asi niečo o tom viem. A schudnúť za 14 dní 14kg tuku možné nie je.

trdelnik234
22. jan 2016

@prevenar Ale prosim ta, nevyryvaj a zisti nam radsej, co je v tom koktaily Herbalife take ucinne, ze stoji tolko ako tyzdenny nakup pre 2 ludi na SK. Cista voda asi nie, ze? A ty si taktio schudol/schudla? Daj fotecku, nech sa insipirujeme vsetci takto zrana.

trdelnik234
22. jan 2016

@prevenar Ako nehnevaj sa na mna, ale precitaj si prosim ta este raz, ten posledny prispevok " vyzeras podla tak , ako to co ti prejde ustami, kam si to vlozis sama. " To co ma byt? No neviem, ci by ta vzali do Herbalifu!

prevenar
22. jan 2016

@trdelnik234 herbalajf je podvod. podvodny pyramidovy predaj nezmyselnych latok , kto to este v roku 2016 nechape , musi byt riadne naivny.

ja som nikdy nepotreboval chudnut , water fasting som si robil ako detoxikacnu kuru a nejedol som 3 tyzdne . chod trollit niekoho ineho pls 🙂

lajlilinka
22. jan 2016

Ja len viem, že som sa na VŠ učila na hodine 'Sekty a kulty', že odborníci zaraďujú Herbalife za kult... 😏

trdelnik234
22. jan 2016

@radyk1311 Skusenosti s touto pracou nastastie nemam, ale mam skusenost s jednou ich predvadzaciou akciou, na ktoru som sa dostala omylom. Nieco neskutocne to bolo, nikdy viac!
Ako tak ti poviem, nie je to nabozenska sekta, ale ma prvky komunity s jasnymi pravidlami, vyhodnymi pre zakladatelov a uplne nevyhodnymi pre novych clenov. Tak si zrataj pyramida + sekta+ vstupny poplatok+ zhanat ludi + pravidelne nakupovat ich produkty a vysledok si dopln. Osobne by som radsej isla upratovat niekam, jak toto robit ( usetrila by som 70 eur a mala aspon brigadnicku zmluvu ).

trdelnik234
22. jan 2016

@prevenar Dik za odpoved, uz bezim. 😕

trdelnik234
22. jan 2016

@radyk1311
http://www.integra.fost.sk/clanky/herbalife.pdf
J.HRADECKA: Multilevel marketing a pyramidovy hry, paralely a rozdily , Praha 2003

trdelnik234
22. jan 2016

@lajlilinka Komercny kult sa to vola tusim.

veriiik106
Odpoveď bola odstránená
Zobraz