Ahojte, prosím vás nepoznáte nejakú spoľahlivú agentúru, ktorá sprostredkúva prácu v zahraničí? Najlepšie takú, kde nám ako páru vedia zabezpečiť prácu v jednom meste aj so spoločným ubytovaním, ale s tým že on by robil napr na stavbe a ja v sklade/výrobe? Pýtam sa zatiaľ len čisto informačne, našla som veľa agentúr, ale neviem na ktorú sa obrátiť a či by nám nejaká dokázala zabezpečiť to, čo hľadáme.
@tundra na krajine úprimne veľmi nezáleží, a jazykové by som povedala že hovorová angličtina obaja. Dokážeme sa dorozumieť
Odporucam,aby isiel jeden,vytvoril zazemie a potom, druhy pride za nim.Ja som vo Švajciarsku,len tu bez nemciny,dost tazko.
Mozno, niekde v partii s krajanmi...
@tundra ďakujem za odpoveď
Viem, že to nie je jednoduché, ale pýtam sa len pre info s tým že než by som skutočne odišla by som si doplnila kurzy nemčiny alebo jazyka podľa krajiny, ktorú by sme vybrali
Solo, jeden clovek,najde pracu aj byvanie rychlo.
Dvaja, je uz komplikacia.Robim v nemecky hovoriacich krajinach uz roky,skoncil som aj s rodinou vo Švajciarsku.
A sama sa to bojis vybavit? Co si myslis ze ti agentura vybavi? Akurat tak ubytovanie spolu s x ludmi nech to tolko nestoji. To co vybavi agentura vybavis aj ty a lacnejsie. Anglictinu mate tak ti nic nestoji v ceste. Kukni Irsko, Uk, Skandinaviu a ides. Co sa ti take moze stat? Ze pojdes so sklopenymi usami domov a to katastrofa nieje.
@martinmmartin Normálne som sa len opýtala na info o nejakej agentúre. To snáď nie je nič zlé, tak takéto reakcie si nechaj pre niekoho, kto o to stojí. A to, že sa na niečo opýtam, neznamená, že sa sama bojím. Pokiaľ pre mňa nemáš odpoved na čo sa pýtam, nemám s tebou o čom 😉
@martinmmartin ja skandinaviu pozeram uz 4mesiace a s anglictinou neviem, kde ma zamestnaju… vsade pytaju svedsky, dansky native alebo plynule, filtruju cudzincov
Aka krajina a jazykove schopnosti?