Spoľahlivá agentúra do Nemecka/Rakúska

samotkd123
15. máj 2024

Dobrý deň prajem, chcel by som sa opýtať či vie niekto o fakt spoľahlivej agentúre, ktorá vybavuje prácu do rakúska alebo Nemecka. Už som bol par krát oklamany, tak preto by som chcel vedieť takto od vás, kde sa naozaj oplatí ísť. Nejakú férovu agentúru, ktorá poskytuje ubytovanie, sú férový a platia tak ako majú. Boli by sme dvaja, ja a ujo. Jazyky ovládame anglicky a niečo málo z nemčiny. Ďakujem

96barbora
15. máj 2024

Žiadna agentúra v podstate férová nieje, keďže zarábajú práve na ľuďoch. Ak teda ovládate angličtinu, neviem v akom odbore niečo hľadáte, ale obvolaj, prípadne rozošli e-mail priamo na jednotlivé firmy, prípadne pozri pracovné portály, Facebook.

tiika
16. máj 2024

@96barbora veď pokial je ten človek schopný si nájsť sam prácu, nemusí ísť cez agentúru. Pokial využije jej služby, treba za to zaplatiť ako hocikde inde.
Vieš, pride mi to take, ako by niekto vyhlásil, že kadernícky, manikerky, maséri, panie v domácnosti a xy ďalších sa priživujú na ľuďoch, lebo oni sa samy nevedia ostrihať, urobit si nechty, vymasirovat sa, upratať si.. Je to ich praca a nebudú to robiť zadarmo.