Ahojte, vedel by mi niekto pomôcť? Mám zťp a hladám si prácu ako it tester, absolvovala som tento kurz.
Zamestnávateľ by vedel za mna poberať aj príspevok, lebo tu treba tak ústretový prístup, síce pár rokov som sa učila PHP, it tester bol akési len upevnenie učiva. Ale inak mám velmi malú prax ani junior nie, lebo to majú absolventi škôl.
Vedel by mi niekto pomôcť? Alebo ma zobrať na tri mesiace tzv práca na skúšku. Tam by som získala poznatky, alebo som ochotná pracovať aj ako web stránok, najnižšia pozícia v it, i ked it tester je najnižšia pozícia v it. O plate nemám ilúzie, nemám skúsenosti.
Dakujem za ústretovosť.
Píš priamo IT firmám, aj keď neponúkajú práve žiadne miesto.. možno ani nevedia ešte, že niekoho potrebujú a dostaneš to 🙂
to, ze mas kurz it tester nič neznamená.....
posielaj CV do IT firiem, vytvor si linkedin profil a len hladaj. tu nie si na dobrej adrese.
co je práca na skusku? myslis skusobna doba? tak to je v kazdej praci, len treba nieco vediet a prejst vyberovym konanim.....
prajem vela stastia pri hľadaní, preco nehladas php? ked si to riesila x rokov
@sklamanapacientka zacni posielat denne CV a ono sa niekto ozve.
vytvor si profil na linkedin, daj si tam cv, plus sleduj inzeraty na portal a stranky IT firiem alebo da sa oslovit pripadne aj agentury ktory dodavaju ludi do projektov
dakujem za odpovede
@sklamanapacientka tu si na zlej stranke. Skus profesiu alebo konkrétne firmy.