Som tehotná a hľadám si prácu

limetko
9. sep 2020

Ahojte, zhanam si pracu no nie je to lahke. Som tehotna vo 4 mesiaci. Niesom typ cloveka, ktory sa chce zamestnat len ,,z vypocitavosti” sposobom ze zatajim ze som tehotna :/ ..hladam si teda pracu kde by zamestnavatelovi nevadil moj stav, kludne aj na dobu urcitu 3-4 mesiace kym sa mi bude dat v pohode pracovat🙂 neviete prosim niekto o nejakej takej pozicii?🙂 dakujem velmi pekne.

adula12
9. sep 2020

jeeeej. to je krasne od teba 😍

mima1
9. sep 2020

@limetko skus niekoho znameho ci by ta nezobral ak mas niekoho takeho

limetko
autor
9. sep 2020

@mima1 dakujem, ale praveze nemam :(

salome123
9. sep 2020

@limetko skus kratkodobe opatrovanie deti, seniorov...

ckatka
9. sep 2020

@limetko to podľa mňa maximálne nejakú nenáročnú brigádu krátkodobú. Popýtaj sa v agentúrach alebo si daj inzerát na dedinský /mestský Facebook a napíš čo vieš robiť.

autumm
9. sep 2020

Ahoj neviem odkiaľ si. Ja som tiez v 4 mesiaci, zobrali ma na onkologický ustav sv. Alžbety v Ba. Tu stale niekoho hladaju ako na pomocne práce, sanitarky atd. Tiez na 3-4 mesiace a vôbec im to nevadilo.

limetko
autor
9. sep 2020

@autumm wou to je super sprava ;) som z Pezinka to nemam ani daleko... len prosim ta nie je to manulne tazka praca alebo skor taka ze psychicky narocna ked si v kontakte s ludmi co su tazko chory ? :( :(

autumm
9. sep 2020

Vobec to nie je ťažká praca. Do kontaktu s pacientmi neprichadzam. Teraz som na inom oddelení, ale robila som na oddelení genetiky, detinfikovala som, dopĺňala skúmavky a hocijaké pomocne prace. Na tie 3 mesiace mi to fakt staci 🙂 viac sa nudím ako pracujem😁

autumm
9. sep 2020

@limetko a onkologický ustav sa to iba vola. Nie su tu len onko pacienti je tu plno inych oddeleni, zubné, očné, rentgeny, gynekologia atd 🙂

autumm
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
valerya
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
limetko
autor
23. sep 2020

@valerya presne taku handricku som dostala od svagriny z kick-u, stala asi 1,50 😅😅😅 ale mas pravdu, je fakt super, tusim sa aj volala magicka handra alebo tak nejako 😄