Som sama rozvedena s dvomi detmi (19,10) v praci sa ide prepustat a ja mam strach ze to budem ja. Mozem sa nejako branit tym, ze som zivitelka? Dakujem
@slavecka si myslis, ze si viac pre firmu ako tvoja kolegyna co je bezdetna a zije s manzelom zato, ze mas 2 deti? To uz by bolo divne, keby sa na zaklade rodinnych vztahov prepustalo. Tak slobodne a bezdetne by prepustali ako prve. Drzim Ti prsty, aby ta neprepustili. Ale napad, ze mas 2 deti a preto ta neprepustia je divny..
@slavecka je mi luto, ale nie si chranena :(
Drzim palce
Ja som to myslela tak. ze sme 5 zien a z nas maju prepustit jednu a ci vtedy sa nepozera nato. Ale asi mate pravdu. To bolo mozno niekedy. A vsetko zalezi na sefovi. Aj tak dakujem
@veronikaszabova dakujem
@sulinka333 tak to si ma nepotesila
@slavecka to viem no napísala som to že sa to stalo mne tebe sa to nemusí stáť. A ja som rada lebo teraz mám super pracu za ktorú som veľmi vďačná. Takže všetko zlé je na niečo dobré.
Neviem co presne robis ale ked sa prepusta, vacsinou prepustia toho najmenej sikovneho. Ak si sikovnejsia ako kolegyne tak sa nemusis bat. Ved len v takej fabrike ked jedna zena vyrobi 500 ks a druha 300ks, tak si logicky nechaju tu s 500 ks.
@maciatkoe veru,na to sa ohlady neberu. Ale este stake ludskost nevymiera a su pripady,kedy to zohladnuju. Kamoska nedavno spravila taketo gesto,ked im sef povedal,ze z ich oddelenia prepustaju. Bola tam jedina bezdetna,tak sa po dlhom zvazovani obetovala. Hned si aj nasla novu pracu
@slavecka nuz ty musis vediet,ake nate vztahy so sefom. Smutne je,ze dnes sa uz ani tak nepozera na vykon. A castokrat co vidim v okoli vyhadzuju zeny po 40tke a naberaju mladsich. Nerozumiem takymto krokom,mozno my starsie uz nemame taky zapal pre pracu ako za mlada. Tazko povedat vsetko zalezi na povahe a ludskosti sefa.
@marca12 ale zas ako kde. 40 rocna ti neodide na matersku. 🙂 Mlada chvilu porobi a potom materska (nevycitam, konstatujem), takze mnohi chcu "starsie" lebo im neodidu po roku, dvoch. 🙂
@danielinaa
No stale to tak nie je o sikovnosti ale aj o vztahoch s nadriadenym bohuzial
@slavecka nuz ak vies ze maju lepsie vztahy s tymi druhymi, je to potom horsie. :( Aj my mame v praci taku, co sa veducej pcha do ri*i. Veduca ju ma za dokonalu, v skutocnosti je vsade a nikde. Svoje oddelenie, konkretne salamy, zanedbane, ze keby prisla kontrola, a nastastie nemame druhu kolegynu, ktora dava vsetko do poriadku aj za nu, tak je to na pokutu, ale pcha sa vsade, kde nema, hoci dane oddelenie nema pridelene, tovar napere, samozrejme to po nej opravujeme, lebo kto rad kupi naprany tovar, kazdeho laka kupit ked je krasne ulozeny, a veduca ju potom chvali ze najlepsia predavacka, lebo vela stiha. Lenze v skutocnosti vsetko zle a len po nej opravujes. :D A dokonca veducej kupila salku. Len tak. :D Alebo srdiecko drevene najlepsia veduca. :D
@slavecka Vo fabrikach velkych zas prihliadaju na tie normy kto plni najlepsie a najhorsie. Ty asi robis v kancelarii, ze? Tam je to horsie.
@danielinaa ano
@slavecka mne dali výpoveď a bola som rozvedená s dvoma deťmi vôbec ich to nezaujímalo.