Som na rodičovskej a zmenil sa mi trvalý pobyt. Čo ďalej v zamestnaní?

26. apr 2023

Ahojte.
Do 2025 budem na RD (pracovný pomer trvá). Ale presťahovali sme sa do mesta, v ktorej naša firma pobočku nemá...a najbližšia je do 40km (ja vodičák zatiaľ nemám ale plánujem si ho spraviť). Do práce sa chystám písať mail (keďže nové OP tal nech to majú zaevidované).. čo ďalej ? Aké sú možnosti ?
Momentálne som na tom tam, že by som sa tam už zrejme nevrátila ..ale kebyže otvoria bližšie pobočku (čo sa za 2roky stať môže,aj nemusí), tak by som nad tým možno aj porozmýšlala.. Tak neviem.. je nutné ukončiť pracovný pomer hneď teraz, alebo môže plynuť a ukončil by sa neskoršie (ak by som sa teda nevrátila už).
Som laik tak nech viem, aké sú možnosti (keďže naša účtovníčka je taká,hmmm....)
Ďakujem 🙏

babalenka
26. apr 2023

Ja by som neukončila kým si ešte na RD za ten čas sa môže ešte veľa veci zmeniť.riesila by som to až neskôr tesne pred nástupom.Jedine by som oznámila zmenu na personálne

ikonica
26. apr 2023

Presne ako pise
@babalenka len oznam zmenu bydliska a cislo OP a ostatne vobec neries... Pre firmu si do 2025 na RD...

guiseppinka
26. apr 2023

Co ma tp spolocne s rodicakom a miestom prace? Za 2 roky sa moze stat toho tolko... Urcite by som nedavala vypoved teraz... Staci tak cca pol roka pred koncom rodicaku sa informovat o tom, ze co ako, ake moznosti by ti vedeli poskytnut. Neviem aku mas pracu, ci je mozny HO. Ak by si to vedela kombinovat, ze 3 dni doma a 2 dni kancel, tak 40km je pohodka

petamich
26. apr 2023

urcite neukoncuj pracovny pomer, co ak neskor budes mat druhe dieta (napr. o rok, rok a pol) nemala by si narok na matersku, tehotenske...proste pockaj a ries to mesiac dva pred ukoncenim RD