Som 7 dní v novej práci a pripadám si neschopná

24. nov 2023

Ach baby . Konečne mám prácu akú som vždy chcela a stres a chaos som tam 7 dni a pripadám si nemožná. po materskej hmla pred očami 😭sa mi chce plakať aká som neschopná 😭po akej dobe ste uz fungovali v práci admin.praca že faktúry,atď?

martul
24. nov 2023

Cca po 2 mesiacoch som bola zabehnutá, ale učím sa nonstop.
Klídek, po 7 dňoch nikto nie je zauceny.

uhnakova
24. nov 2023

Hlavne kľud, nebuď na seba taká prísna. Po mesiaci to bude lepšie.

tradaaa
24. nov 2023

V admin. Praci to chce mesiac-dva aby si nebola úplne stratená. Ale vždy sa je čo nové učiť, inak by to bola nuda.

stellarphoenix
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
gabika0825
24. nov 2023

Je to normálne hlavne keď si v odvetví nová a v danej práci nemáš skúsenosti, to je úplne bežná vec, zabehnes sa a uvidíš.

denkabemommy
24. nov 2023

Ja som v novej práci skoro mesiac a trieskam si hlavu o stôl 😂. Takže 7 dní je pohodička, zabehneš sa, veľa si zapisuj, aj na prvý pohľad nepodstatnosti

pinkgirl
24. nov 2023

Ideš na to veľmi rýchlo😁, na zapracovanie potrebuješ cca 6m a ešte aj po roku nájdeš úlohy s ktorými si sa nestretla.
Buď aktívna, pytaj sa, rob si poznámky, prinscreeny a návody čo ako kde nastaviť. Neboj sa, zvládneš to 🍀.

muchotrafka298
24. nov 2023

Pokial si nedostala manual, tak si ho urob. Vsetko co ti ukazuju alebo vysvetluju si zapisuj. Ak niecomu nerozumies, tak sa pytaj a napis si to. Vela veci budes mat kazdy mesiac rovnakych, do toho dojdes. Skus si urobit vlastny system, ze ako co budes robit a kedy. Lebo nemozes byt po tyzdni fenomenalna, ze ti vsetko pojde ako ludom co to robia 5 rokov.