Ach baby . Konečne mám prácu akú som vždy chcela a stres a chaos som tam 7 dni a pripadám si nemožná. po materskej hmla pred očami 😭sa mi chce plakať aká som neschopná 😭po akej dobe ste uz fungovali v práci admin.praca že faktúry,atď?
Hlavne kľud, nebuď na seba taká prísna. Po mesiaci to bude lepšie.
V admin. Praci to chce mesiac-dva aby si nebola úplne stratená. Ale vždy sa je čo nové učiť, inak by to bola nuda.
Je to normálne hlavne keď si v odvetví nová a v danej práci nemáš skúsenosti, to je úplne bežná vec, zabehnes sa a uvidíš.
Ja som v novej práci skoro mesiac a trieskam si hlavu o stôl 😂. Takže 7 dní je pohodička, zabehneš sa, veľa si zapisuj, aj na prvý pohľad nepodstatnosti
Ideš na to veľmi rýchlo😁, na zapracovanie potrebuješ cca 6m a ešte aj po roku nájdeš úlohy s ktorými si sa nestretla.
Buď aktívna, pytaj sa, rob si poznámky, prinscreeny a návody čo ako kde nastaviť. Neboj sa, zvládneš to 🍀.
Pokial si nedostala manual, tak si ho urob. Vsetko co ti ukazuju alebo vysvetluju si zapisuj. Ak niecomu nerozumies, tak sa pytaj a napis si to. Vela veci budes mat kazdy mesiac rovnakych, do toho dojdes. Skus si urobit vlastny system, ze ako co budes robit a kedy. Lebo nemozes byt po tyzdni fenomenalna, ze ti vsetko pojde ako ludom co to robia 5 rokov.
Cca po 2 mesiacoch som bola zabehnutá, ale učím sa nonstop.
Klídek, po 7 dňoch nikto nie je zauceny.