Ahojte, za par mesiacov mi konci rodicak s druhorodenou a začínam sa viac pozerať po práci. Čiže som 5r mimo prace. Pracovny pomer mi skončil ešte v auguste 2019, ako toto napísať do životopisu? Baby co s tým robíte, aké sú najväčšie chyby pri písaní CV? Pripadne je tu niekto kto by bol ochotný mi ho pozrieť? Ďakujem za každú radu
Pozri si vzory na profesii a vyplň nejaký preddefinovaný. Normálne daj posledný PP do 2019 (netrval počas rodičovskej dovolenky)? Kľudne ti ho aj pozriem, robím aj výbery do môjho tímu, takže ti viem povedať čo máš a čo nemáš OK.
V prvom momente mi @egonsk prišlo ako neskutočná trapošina. Ale na druhej strane, keby sa to podalo zaujímavým spôsobom... multitasking, kreativita (ako dostať do dieťaťa liek), schopnosť pracovať pod stresom.. Ja som sa k zaujímavej spolupráci dostala cez email, kde som napísala, že nie som kariérny typ, milujem robiť z domu kvôli káve, že neviem pracovať pod stresom a že prácu beriem ako prirodzenú súčasť života a nie jej cieľ. Pomohlo mi to a napísali, že taký email ešte nedostali. Na druhej strane je to kreatívna práca, asi by to neprešlo, keby som sa uchádzala na managersku pozíciu.
@egonsk tak niečo by sa dalo použiť, ale minimálne sa musím vyvarovať gramatických chyb, vid návyk... ale ako time manažment na rodicaku pri 2 deťoch je iný level 😂
@janinque vďaka na profesii ho mam spravený, len akurát teda po toľkých rokoch mam pocit ze ani poriadne písať neviem. A bolo by super ak by si sa mi na to mohla pozrieť. Neviem ci sa tu dá posielať subor do spravy by som ti poslala ak môžem.
@mykaellle áno súhlasím ze niečo by sa z toho dalo použiť, taky time manažment a multitasking je na vysokej úrovni u matiek, to si mala super, aj takto kreatívne sa to dá v tvojom odvetví.