Som 5 rokov mimo práce - pomoc s CV

natalia1619
3. jún 2024

Ahojte, za par mesiacov mi konci rodicak s druhorodenou a začínam sa viac pozerať po práci. Čiže som 5r mimo prace. Pracovny pomer mi skončil ešte v auguste 2019, ako toto napísať do životopisu? Baby co s tým robíte, aké sú najväčšie chyby pri písaní CV? Pripadne je tu niekto kto by bol ochotný mi ho pozrieť? Ďakujem za každú radu

egonsk
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
darkswan
3. jún 2024

@egonsk toto isto nie, bolo by to dost trapne🙈

janinque
3. jún 2024

Pozri si vzory na profesii a vyplň nejaký preddefinovaný. Normálne daj posledný PP do 2019 (netrval počas rodičovskej dovolenky)? Kľudne ti ho aj pozriem, robím aj výbery do môjho tímu, takže ti viem povedať čo máš a čo nemáš OK.

tamtumdo
3. jún 2024

@egonsk toto nieje vôbec smiešne

mykaellle
3. jún 2024

V prvom momente mi @egonsk prišlo ako neskutočná trapošina. Ale na druhej strane, keby sa to podalo zaujímavým spôsobom... multitasking, kreativita (ako dostať do dieťaťa liek), schopnosť pracovať pod stresom.. Ja som sa k zaujímavej spolupráci dostala cez email, kde som napísala, že nie som kariérny typ, milujem robiť z domu kvôli káve, že neviem pracovať pod stresom a že prácu beriem ako prirodzenú súčasť života a nie jej cieľ. Pomohlo mi to a napísali, že taký email ešte nedostali. Na druhej strane je to kreatívna práca, asi by to neprešlo, keby som sa uchádzala na managersku pozíciu.

natalia1619
autor
3. jún 2024

@egonsk tak niečo by sa dalo použiť, ale minimálne sa musím vyvarovať gramatických chyb, vid návyk... ale ako time manažment na rodicaku pri 2 deťoch je iný level 😂

natalia1619
autor
3. jún 2024

@janinque vďaka na profesii ho mam spravený, len akurát teda po toľkých rokoch mam pocit ze ani poriadne písať neviem. A bolo by super ak by si sa mi na to mohla pozrieť. Neviem ci sa tu dá posielať subor do spravy by som ti poslala ak môžem.

natalia1619
autor
3. jún 2024

@mykaellle áno súhlasím ze niečo by sa z toho dalo použiť, taky time manažment a multitasking je na vysokej úrovni u matiek, to si mala super, aj takto kreatívne sa to dá v tvojom odvetví.