Sociálna práca - práca na rehabilitáciach alebo ako zdravotná sestra

23. apr 2021

Ahojte baby chcela by som sa s vami poradiť ohľadom práce... Už dlhšiu dobu nemám stabilnú prácu a všetko čo su práce tak sú iba na dohodu. Mám vyštudovanú soc. prácu ale iba BC a neviem akým smerom by som mala ísť. V novinách som našla taký inzerát. Myslíte že keby som si spravila takú školu mohla by som bud robiť v nemocnici na rehabilitáciach alebo zdravotnú sestru ? Bolo by to reálne alebo je to strata času ?

romikk22
23. apr 2021

Ahoj a neskusala si si podat ziadost na urad prace socialnych veci a rodiny? Bud na stale miesto ak by sa niecp naslo ak nie aj cez projekt .aj ja mam socialnu pracu sle II stupen MGR a praccovala som dlhsie na upsvar potom materska a teraz ifem zase na vyberove konanie na urad prace ..ako terenny pracovnik to ma bavi viac nez sediet cely den za pc.

autor
23. apr 2021

@romikk22 vieš čo nemám známosti na úrad práce som si dávala 100x žiadosť a nikdy nič je tam veľká tlačenka.Brala by som aj taká prácu akú máš ty že terenný pracovník 🙂

romikk22
23. apr 2021

A ty si z akeho mesta ak mozem vediet? V nasom meste beru aj su volne pracovne miesta. Skus si sledovat volne ponuky kpnkretne v tvojom meste na upsvar stranke , dost casto byvaju volne fleky hlavke cez narodne projekty apson co som ja pozerala vzdy bolo vo viacerych mestach 🙂

tina4931
23. apr 2021

S týmto by si zdravotnú sestru robiť nemohla, teraz sú to sestry. Praktická sestra je to, čo bolo predtým nazývané zdravotnícky asistent.

autor
23. apr 2021

@romikk22 Košice ... tu sa iba tak do práce nedostaneš a ak áno tak iba na dohodu ...

autor
23. apr 2021

@tina4931 a ani na rehabilitačnom by sa nedalo robiť? kebyže si spravím masérsky kurz?

oli18
23. apr 2021

Ja chodím na rehabilitáciu k masérovi s titulom Mgr. Takže s kurzom asi veľkú šancu nemáš.

trema
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tina4931
23. apr 2021

V nemocnici na rehabilitač. nie.

tina4931
23. apr 2021

Toto, čo spomínaš by sa dalo využiť v DSS-kách, domovoch pre seniorov a pod. Na soc. pracovníčku v týchto zariadeniach treba II. stupeň väčšinou, ale ak si vyštudovaná, spravíš si napr. opatrov. kurz (opatrovateľku, neviem či by si mala aj o to záujem) , alebo ešte lepšie toto večerné štúdium, tak to určite bude plus (aj plat sa odvíja od zaradenia) prípadne môžeš robiť aj inštruktorku soc. rehab.myslím.