Smola pri hľadaní práce

bella27894
27. nov 2022

Ahojte chcem sa opýtať aj podeliť a zároveň prosím o názor .Od kedy som prišla o prácu mám samu smolu snažím sa hľadať a vždy zle narazím na prácu asi je chyba vo mne úplne som zmenila povolanie z opatrovateľky na čašníčku myslela som si že som nasla dobrú prácu všetko snažila som sa učila som sa lenže som asi neschopná keďže kolegyňa čo pracuje ako čašníčka 20 rokov ma zhodila pravom že ma tam nechcú že neviem nič mala dosť nemiestne poznámky všetko čo som spravila skritizovala dokonca môj parfum ..vyhodili ma odtiaľ ..som z toho dost frustrovaná ..ja som to pochopila že asi nato nemám aby som sa s niekým porovnávala robila som roky v DSS viem ako to chodí medzi ženami intrigy a jedno s druhým trápi ma pocit menejcennosti a neschopnosti že nič nedokážem vkuse plačem že nič nemá cenu človek sa snaží a všetko ide na zmar..

luccija
27. nov 2022

@bella27894 prave preto, ze vies ake vedia byt zeny intriganky nemalo by Ta to trapit.Chcela by si robit v takom kolektive?tak ste si nesadli zivot ide dalej...v gastre ci DSS si pracu vzdy najdes neber si to tak k srdcu.

melany_y
27. nov 2022

Chápem, že ťa to trápi ale kašli nato. Pani asi zabudla,že aj ona sa učila na začiatkoch. Vôbec nie si neschopná,si šikovná vo svojom obore a v novom sa naučíš raz dva. A keď nie, nájdeš niečo zas iné, držím ti palce 🙂

domca1408
28. nov 2022

ahoj, zažila som si dačo podobné ...mala som 19 rokov a hladala som robotu a tiež som skúsila ako čašníčka. spravili zo mňa totálne neschopnú,že neviem asi ani stôl utrieť poriadne ale bolo to proste o tom, že som im nesedela výzorovo...skrátka tam nechceli mať krajšiu (a to si nefandím) po rokoch som sa totiž dozvedela. prešlo 8 rokov a kamarátka tam robila a potrebovala kolegynu. tak som to skúsila druhý krát. tieto nány tam už neboli a od starších kuchárok som sa dozvedala ako to vtedy bolo, že si dievčatá jednoducho povedali, že tak túto tu nechceme. a náhodou na dalšie tri roky potom zo mňa bola fakt dobrá šikovná čašníčka . teraz už robím inde. takže sa necíť zle kvôli nejakým trúbam a plus čašníčka nie je lahká robota, kohokoľvek som zaúčala chce to čas...verím tomu, že s normálnou kolegynou by ti to časom isto šlo.