Ahojte, išli by ste normalne alebo s vyčítkou svedomia na sluzobnu cestu 4 dni do Talianska na vinnu cestu so štyrmi chlapmi? Jeden z nich je šéf, druhý supervizor a dvaja kolegovia a ja 😉
Ubytovanie a cestu hradi práca, je šťastie ze sa niekam tento rok dostanem, mam doma 3r dieťa a spokojne manželstvo, manzel to berie s nadhladom, vie, ze by som ho nikdy nepodviedla, ani nemam s kým, pretoze vsetci v skupine maju priatelky, ženy atd. Ale svokrovi sa to veru nepáči a pyta sa ma, ci som si istá ze idem.. a v praci sa tiež nejako pošuškava o tom, vdaka na názor
@babovka2321 budu mi so svokrou strazit 2 dni maleho syna (kym manzel pride z prace) a ja budem preč.. ale super si to opisala 🤣😂😂😂
Jasne, ze budu reci, zavist je svina 🙃 a samozrejme, je to klasicky scenar roznych pribehov vymyslenych aj skutocnych 😄 ked ti manzel doveruje a ty si normalna, tak nech si ostatni hovoria co chcu 🙌
@adeladulova a co s tym ma ujo svokor? Nechce ti ist robit dozor?
Čo je svokra vôbec do toho. Pekne choď a z každého dňa mu pošli fotku nech ma dôvod frflať.
Co tam po svokrovi.. ja by som sla normalne, ved to nie su cudzi ludia pre teba..
pracujem sama zena v chlapskom kolektive a veru keby u nas nejaka sluzobka sa vyskytla, tak tiez musim ist sama zena so 6 chlapmi.. 🤷🏼♀️🤷🏼♀️ A bol mi ukradnuty nazor svokra 😄😄
@adeladulova určite by som išla, oddýchneš si, vypnes trošku. Neznamená, že keď ideš s chlapmi musíš manžela zákonite aj podviest, na to ti stačí firemný večierok 😁.
Diky baby, super ze ste na rovnakej vlne ako ja 😀 akoze ja sa velmi velmi teším, pokupila som si nove šaty aj topanky, proste po materskej bolo treba nejake tie dovolenkove oblečenie a tak som sa vsetkemu tesila az mi svokor trochu skočil do úsmevu, tak som zaváhala 😅
Išla by som, jasné. A čo je svokra do toho? Podľa seba súdim teba či ako? :D
a keby to bolo opacne, ze idu 3 zeny a jeden chlap, tiez by ho svokra odhovarala, ze sa to nehodi? Je to sluzobna cesta, plati to firma, chod a uzi si cestovanie a nove zazitky.
@zivotgombicka presne tak.
Svokor keby bol vypustený, tak podvádza?
Normálne chod a svokrovi dones magnetku🤭
v prvom rade je to vec teba a manzela 🙂 a svokor si moze mysliet co chce
Ja by som sa na to pozrela inak. Išla by som na služobnú s ľuďmi,s kt.si rozumiem.
Ak si rozumieš aj s tými mužmi,prečo nie. Ak si s nimi nemáš čo povedať,nešla by som.
@adeladulova svokor je Tvoj zakonny zastupca? nie..takze do toho nema co kecat...este manzel by mohol, ale nastastie tu problem nie je.....
uzi si to a kasli na reci....
..keby si isla iba s kolegynami by bolo lepsie? ked bdues chciet podviest - podvedies s talianom....
robila som v kolektíve 11 mužov viac ako tri roky.. sama žena v spoločnosti 2-3 mužov som pravidelne ťahala služby, chodili sme na akcie, na služobky.. všetko sa odohralo v najväčšej počestnosti, nikomu som do postele neskákala.. oni mali občas pár blbých pripomienok, inak nič viac.. kamarátime sa dodnes a bol to najlepší kolektív, aký som kedy zažila.. posledný rok v tejto práci som si našla partnera, dnes už manžela 🙂 nikdy nemal problém, že som vo večernej službe s dvoma kolegami alebo že ideme spoločne na nejaký firemný večierok/večeru.. svokra by som neriešila..
@adeladulova svokor by asi nepredýchal, keby si bola vo firme jediná žena a medzi tými chlapmi bola denne, čo? Uži si to
@mareka49 magnetku 😂😂😂
Opytaj sa svokra, ci sa riadi heslom "podla seba sudim teba". Neviem teda v akej firme robis, ale moj muz si malokedy moze povedat, ze nejde na sluzobku... uz vobec nie preto, ze s nim ide kolegyna a mne, toboz svokre/svokrovi sa to nepozdava 😂😂
pokiaľ ustojíš reči , ktoré sa o tebe budú pošuškávať tak na tú služobku v pohode choď .... ja pracujem už viac ako 10rokov v mužskom kolektíve , chodíme aj na firemné akcie v zostave ja - jedna žena a cca 15-20chlapov 🙂 ... mám teda aj jednu staršiu kolegyňu , ale jej reči neriešim ... funguje také to "podľa seba , súdim teba " - teda pekne o mne nerozpráva :D :D , ja mám ale svedomie čisté , a vždy je kopec zábavy ... a ak ťa manžel toleruje, a dôveruje ti a neprekáža mu takáto firemná akcia , tak zbal kufre a choď firemne relaxovať
Svokor si od teba pyta povolenie ist na pivo?
@adeladulova ak je to pracovná / služobná cesta a nie dovolenka tak by som išla. Samozrejme za podmienky ze budeš mat samostatnú izbu, čo ale predpokladám bude samozrejmost. Uistila by som sa však vopred, už som sa x krát stretla s tým, že izby sú zdieľané s kolegom, aj keď verím ze by nemiesali mužov s zenami 😬?
+ osobne (ale to som ja) by som s kolegami travila len pracovnú časť dňa, žiadne "vínka", reštaurácie a kluby a pod po večeroch
@haley7897 len....teraz otázka,s kým a kde by ten čas "mimo" trávila?
@terezka1947 ja by som si spravila plán co chcem v danej oblasti vidieť. Išla nakúpiť darčeky a pod. + nemám problém večerať vonku sama. Ja by som sa prebavila 🙂
mne skor pride, ze svokrovi sa nechce strazit dieta, tak vymysla, preco by si ist nemala...
@haley7897 ja som bola na podobnej "služobné",ale boli sme zmiešaný kolektív. Paradoxne som vtedy zvažovala,či ísť,lebo vzťahy medzi sebou sme nemali dobre. A to nie ja a zbytok,ale boli dvojice a dvojice a s ostatnými sa nebavili. Ja som bola nová,čiže...ja som bola sama. Darmo som sa snažila pridať k niekomu.
Čiže ja apelujem na to,ak je dobrá partia ok. Ak nie,čo bude človek celý čas sám?akože zvládnuť to nie je problém,ale ja už by som takto nešla.
Rozmýšľam,či s mužmi.
Asi nie.
@adeladulova bola som nie na služobke ale na 4 dňovom teambuildingu. 40 kolegov a ja. Proste práca v mužskom kolektíve. Pretože robím v takej práci, tak nikdy nikam nepôjdem??? Manžel s tým nemal problém. Poznáme sa, veríme si, poznal aj väčšinu mojich kolegov, ktorí tam boli. Všetko bolo v úplnom poriadku. Po pár pohároch vína mi kolegovia ukazovali hádaj čo?? Fotky manželiek a detí v mobiloch... Strašne bolí podarení 😊
@adeladulova obocie sa mi vo vlasoch stratilo, ze svokor ma k tomu co povedat🤦 uzi si sluzobku