Služobná cesta so štyrmi chlapmi do Talianska

adeladulova
17. aug 2022

Ahojte, išli by ste normalne alebo s vyčítkou svedomia na sluzobnu cestu 4 dni do Talianska na vinnu cestu so štyrmi chlapmi? Jeden z nich je šéf, druhý supervizor a dvaja kolegovia a ja 😉
Ubytovanie a cestu hradi práca, je šťastie ze sa niekam tento rok dostanem, mam doma 3r dieťa a spokojne manželstvo, manzel to berie s nadhladom, vie, ze by som ho nikdy nepodviedla, ani nemam s kým, pretoze vsetci v skupine maju priatelky, ženy atd. Ale svokrovi sa to veru nepáči a pyta sa ma, ci som si istá ze idem.. a v praci sa tiež nejako pošuškava o tom, vdaka na názor

babovka2321
17. aug 2022

@adeladulova obocie sa mi vo vlasoch stratilo, ze svokor ma k tomu co povedat🤦 uzi si sluzobku

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
adeladulova
autor
17. aug 2022

@babovka2321 budu mi so svokrou strazit 2 dni maleho syna (kym manzel pride z prace) a ja budem preč.. ale super si to opisala 🤣😂😂😂

anavixy
17. aug 2022

Jasne, ze budu reci, zavist je svina 🙃 a samozrejme, je to klasicky scenar roznych pribehov vymyslenych aj skutocnych 😄 ked ti manzel doveruje a ty si normalna, tak nech si ostatni hovoria co chcu 🙌

0silvia0
17. aug 2022

@adeladulova a co s tym ma ujo svokor? Nechce ti ist robit dozor?

januska12323
17. aug 2022

Čo je svokra vôbec do toho. Pekne choď a z každého dňa mu pošli fotku nech ma dôvod frflať.

zenulkaaa
17. aug 2022

Co tam po svokrovi.. ja by som sla normalne, ved to nie su cudzi ludia pre teba..
pracujem sama zena v chlapskom kolektive a veru keby u nas nejaka sluzobka sa vyskytla, tak tiez musim ist sama zena so 6 chlapmi.. 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️ A bol mi ukradnuty nazor svokra 😄😄

mirkava
17. aug 2022

@adeladulova určite by som išla, oddýchneš si, vypnes trošku. Neznamená, že keď ideš s chlapmi musíš manžela zákonite aj podviest, na to ti stačí firemný večierok 😁.

adeladulova
autor
17. aug 2022

Diky baby, super ze ste na rovnakej vlne ako ja 😀 akoze ja sa velmi velmi teším, pokupila som si nove šaty aj topanky, proste po materskej bolo treba nejake tie dovolenkove oblečenie a tak som sa vsetkemu tesila az mi svokor trochu skočil do úsmevu, tak som zaváhala 😅

zivotgombicka
17. aug 2022

Išla by som, jasné. A čo je svokra do toho? Podľa seba súdim teba či ako? :D

maris5
17. aug 2022

a keby to bolo opacne, ze idu 3 zeny a jeden chlap, tiez by ho svokra odhovarala, ze sa to nehodi? Je to sluzobna cesta, plati to firma, chod a uzi si cestovanie a nove zazitky.

mareka49
17. aug 2022

@zivotgombicka presne tak.
Svokor keby bol vypustený, tak podvádza?
Normálne chod a svokrovi dones magnetku🤭

karolinav
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
petamich
17. aug 2022

v prvom rade je to vec teba a manzela 🙂 a svokor si moze mysliet co chce

terezka1947
17. aug 2022

Ja by som sa na to pozrela inak. Išla by som na služobnú s ľuďmi,s kt.si rozumiem.
Ak si rozumieš aj s tými mužmi,prečo nie. Ak si s nimi nemáš čo povedať,nešla by som.

mila23
17. aug 2022

@adeladulova svokor je Tvoj zakonny zastupca? nie..takze do toho nema co kecat...este manzel by mohol, ale nastastie tu problem nie je.....
uzi si to a kasli na reci....
..keby si isla iba s kolegynami by bolo lepsie? ked bdues chciet podviest - podvedies s talianom....

7lenka11
17. aug 2022

robila som v kolektíve 11 mužov viac ako tri roky.. sama žena v spoločnosti 2-3 mužov som pravidelne ťahala služby, chodili sme na akcie, na služobky.. všetko sa odohralo v najväčšej počestnosti, nikomu som do postele neskákala.. oni mali občas pár blbých pripomienok, inak nič viac.. kamarátime sa dodnes a bol to najlepší kolektív, aký som kedy zažila.. posledný rok v tejto práci som si našla partnera, dnes už manžela 🙂 nikdy nemal problém, že som vo večernej službe s dvoma kolegami alebo že ideme spoločne na nejaký firemný večierok/večeru.. svokra by som neriešila..

elizabet173
17. aug 2022

@adeladulova svokor by asi nepredýchal, keby si bola vo firme jediná žena a medzi tými chlapmi bola denne, čo? Uži si to

elizabet173
17. aug 2022

@mareka49 magnetku 😂😂😂

sella38
17. aug 2022

Opytaj sa svokra, ci sa riadi heslom "podla seba sudim teba". Neviem teda v akej firme robis, ale moj muz si malokedy moze povedat, ze nejde na sluzobku... uz vobec nie preto, ze s nim ide kolegyna a mne, toboz svokre/svokrovi sa to nepozdava 😂😂

majkakys
17. aug 2022

pokiaľ ustojíš reči , ktoré sa o tebe budú pošuškávať tak na tú služobku v pohode choď .... ja pracujem už viac ako 10rokov v mužskom kolektíve , chodíme aj na firemné akcie v zostave ja - jedna žena a cca 15-20chlapov 🙂 ... mám teda aj jednu staršiu kolegyňu , ale jej reči neriešim ... funguje také to "podľa seba , súdim teba " - teda pekne o mne nerozpráva :D :D , ja mám ale svedomie čisté , a vždy je kopec zábavy ... a ak ťa manžel toleruje, a dôveruje ti a neprekáža mu takáto firemná akcia , tak zbal kufre a choď firemne relaxovať

mandzula
17. aug 2022

Svokor si od teba pyta povolenie ist na pivo?

jane89
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
haley7897
17. aug 2022

@adeladulova ak je to pracovná / služobná cesta a nie dovolenka tak by som išla. Samozrejme za podmienky ze budeš mat samostatnú izbu, čo ale predpokladám bude samozrejmost. Uistila by som sa však vopred, už som sa x krát stretla s tým, že izby sú zdieľané s kolegom, aj keď verím ze by nemiesali mužov s zenami 😬?
+ osobne (ale to som ja) by som s kolegami travila len pracovnú časť dňa, žiadne "vínka", reštaurácie a kluby a pod po večeroch

haley7897
17. aug 2022

@jane89 absolútne aj z vlastnej skúsenosti súhlasím s tým, že to ze ma niekto oficiálne partnerku ešte zďaleka nič nezaručuje

terezka1947
17. aug 2022

@haley7897 len....teraz otázka,s kým a kde by ten čas "mimo" trávila?

haley7897
17. aug 2022

@terezka1947 ja by som si spravila plán co chcem v danej oblasti vidieť. Išla nakúpiť darčeky a pod. + nemám problém večerať vonku sama. Ja by som sa prebavila 🙂

kiwi3
17. aug 2022

mne skor pride, ze svokrovi sa nechce strazit dieta, tak vymysla, preco by si ist nemala...

terezka1947
17. aug 2022

@haley7897 ja som bola na podobnej "služobné",ale boli sme zmiešaný kolektív. Paradoxne som vtedy zvažovala,či ísť,lebo vzťahy medzi sebou sme nemali dobre. A to nie ja a zbytok,ale boli dvojice a dvojice a s ostatnými sa nebavili. Ja som bola nová,čiže...ja som bola sama. Darmo som sa snažila pridať k niekomu.
Čiže ja apelujem na to,ak je dobrá partia ok. Ak nie,čo bude človek celý čas sám?akože zvládnuť to nie je problém,ale ja už by som takto nešla.
Rozmýšľam,či s mužmi.
Asi nie.

jankalukasova
17. aug 2022

@adeladulova bola som nie na služobke ale na 4 dňovom teambuildingu. 40 kolegov a ja. Proste práca v mužskom kolektíve. Pretože robím v takej práci, tak nikdy nikam nepôjdem??? Manžel s tým nemal problém. Poznáme sa, veríme si, poznal aj väčšinu mojich kolegov, ktorí tam boli. Všetko bolo v úplnom poriadku. Po pár pohároch vína mi kolegovia ukazovali hádaj čo?? Fotky manželiek a detí v mobiloch... Strašne bolí podarení 😊