Ahojte, prosím o rady maminky, ktoré využívajú služby opatrovateľky k deťom, mimo rodinu.
- kde/ako ste našli opatrovateľku?
- ako prebiehalo to prvé zoznámenie s deťmi? Bola najprv u vás pár krát na návštevu a potom ste ju nechali samu s deťmi?
Mám 2 deti, chlapec 4 roky a dcéra 4 mesiace (nekojena) potrebovala by som stráženie nepravidelne napríklad k dcérke keď idem so synom k zubárovi alebo ja si potrebujem niečo vybaviť. Neskôr od budúceho septembra chcem ísť do školy externe každý piatok poobede. To by bolo pravidelne. Najviac by sme ale potrebovali stráženie keď si chceme s mužom niekam vyraziť alebo sme pozvaní niekam na oslavu večer (chodíme viac menej v rámci obce takže keby niečo hneď som doma).
Ďakujem za rady 😊
Ono zadarmo ti žiadna opatrovateľka nepôjde na návštevu aby sa zoznamovala s deťmi....najlepšie je nájsť si študentku, čipernú dôchodkyňu niekde v blízkosti tvojho bydliska, teda aktívne sa popýtať....logicky ti pre 1-2hodiny nikto nebude chodiť cez celé mesto aby ti povaroval na krátku dobu dieťa....preto by som hľadala niekoho v rámci sídliska....
na začiatok skús cez agentúru