Ahojte,
V decembri som nastupila do novej prace. Plynie mi 3 mesacna skusobna doba a zmluvu mam na dobu urcitu - zastup za MD.
Teraz v decembri som si vycerpala dovolenku aj z januara (kvoli sviatkom) takze som bez dovolenky. Ale nastala kuriozna situacia..30 som ochorela, horucky, kasel, sopel..do 31 som mala vybavene volno vdaka dovolenkam + nadrobene dni. Na 2,3.1. by sa mi este zislo zostat doma kedze nie som uplne fit a sediet s horuckou a tecucim soplom v open office nebude vyhra pre nikoho.
PN sa mi na dva dni neoplati dat, myslite ze mozem pouzit paragrafy od lekara ? Pracujem v inom meste ako mam lekara. Uznaju mi 2 paragrafy po sebe ? A mam na ne narok ak pracujem len od decembra ?
Dakujem za vase rady.
@pribinak dakujem, predlzenie mi vobec nevadi.
@sima11sima záleží od zamestnávateľa. Paragraf je určený na čas potrebný na ostrenie, vyšetrenie, ak tak pracovník nemôže urobiť mimo pracovnej doby. Nemal by sa teda použiť na liečenie…
Veľmi by som sa čudovala ak by ti uznali dva paragrafy od toho istého lekára. Ako ti bolo napísané, paragraf sa používa na vyšetrenie, nie na liecbu
@janagem To nemá zamestnávatel posudzovať. Ak donesie 2 priepustky na oba dni, on tu nie je od toho, aby posudzoval, či slo o vyšetrenie alebo liečbu. U nas dokonca sme povinní to iba vziat na vedomie, ani také veci neschvalujeme.
@sima11sima ja by som chcela vidieť tvoju výplatnú pásku, ako tam máš evidovanú dovolenku - mínusom, pretože keď si nastúpila v decembri, tak nemáš na ňu ešte vôbec nárok, nieto ešte dopredu za január.
@zmrzlinka2021 úprimne, túto tému neotváram. Viem, že u nás by jej to neuznali a viem, že to majú podložené právnikom. Ale tak ako kto.
@janagem Never tomu. Pravnikmi mozu mavat akurat tak robotnikom, v gastre... ale realne nie je zamestanavatel opravneny skumat takto veci. Maximalne si moze overit ci XY bol u lekara YW.
@zmrzlinka2021 hovorím neriešim. Kolegovi takto neuznali, a dali mu aj list od právnika spolocnosti, prečo neuznávajú. Možno keby to dal na inšpektorát tak aj niečo vyrieši, ale nakoľko má zamestnávateľ všeobecné dobre podmienky neriešil to a zmenil to na dovolenku.
@martul uprimne, toto si musi personalne oddelenie vyriesit same. Prijali ma v decembri s tym, ze mi zobrali z januarovej dovolenky a v januari nebudem mat narok na dovolenku, takze to plne akceptujem.
@sima11sima ty nemáš nárok ani za december, ani za január, keď skončíš, tak im to budeš musieť vrátiť ako prečerpanú dovolenku, potom to už budeš riešiť aj ty nielen personálne.
Nečítala som ostatné komentáre, ale u nás napr sa uznávajú 3 paragrafy po sebe presne v takýchto prípadoch 🙂 nárok máš na 7x8 hod za rok a viac sa nerieši.
ono záleží od konkrétnej firmy...niekde ti napr.ani 1 paragraf na celý deň neuznajú, ale časť si musíš nadrobiť....paragraf je na nevyhnutný čas u lekára a všetci vieme že nikto nie je u lekára 8 hodín....ale rovnako aj za tie 2 paragrafy ti môžu ukončiť PP bez udania dôvodu keďže si v skúšobnej dobe....
@sima11sima PN sa nedava z dôvodu či sa oplatí alebo nie, ale pretože si chorá.
Ak ti ale da lekar dva dni po sebe celodenné ošetrenie, tak to zamestnávateľ nie je kompetentný posudzovať a rozhodovať sa o tom, či ti to uzná. Môže iba preveriť údaje na priepustke, či sú pravdivé.
@mogaa ja zvyknem byt u dr aj 8 hodin… nahadzem si 2-3 na jeden den a potvrdenie nosim len od jedneho za cely den… a vsade sa caka, pacient nemoze za to, ze lekar prioritizuje po znamosti a ostatni musia cakat podla poradia, uz som neraz aj 5h stravila v cakarni. A ak nahodou nie je niekto este aj urgent priorita s ohladom na stav, tak uprednostnia takeho pacienta predo mnou
Niekde vo firmách je to ôk, u nás neplatilo žiadne p. Neakceptovali ho. Doktora som si musela vybaviť vo svojom volne.
@dancingqueen321 veď aj čakanie sa k tomu nevyhnutnému času počíta, aj cesta tam a od doktora.
Áno, môžeš použiť paragrafy. Alw pocitaj že o tieto dni sa ti predĺži skúšobná doba