Dobrý deň chcem sa spýtať keď som ešte v skúšobnej dobe náhodou dajú lockdown tak môžem dostať výpoveď? Ci ako sa to bude riešiť? Ďakujem
Pravdepodobne áno… kamarátka to mala takto isto aj viacej ľudí vraj tiež o tom písali že ich prepustili v skúšobke, kvôli lockdownu.
@gabika0825 toto je neskutočne, lebo pýtala som sa v práci a povedali ze by mi chceli predĺžiť zmluvu lebo nemajú somnou problém ale oni sami nevedia co a ako bude,tak asi potom ma prepustia
@gabika0825
pocas skusobnej doby sa bez udania dovodu proste ukonci pracovny pomer.
nevola sa to " vypoved", vobec to nemusi byt kvoli LD - netreba k tomu ziaden dovod.
Rovnake pravo ukoncit PP ma aj zamestnanec
Mne sa to stalo minuly rok. Bola som v skusobnej a kedze sa vsetko zavrelo, tak mi ukoncili PP v skusobnej. Bez udania dovodu.
@martinkatinka ďakujem, prosím vás a potom ste išli na úrad práce? Dostali ste nejaké peniaze? Keďže nebudem mat prijem keď sa všetko zatvorí
Zatvorila sa skola, takze som isla na OCR, potom som bola bez prijmu, kedze som pracovala kratko. Pred tou robotou som bola na dobrovolnickej cinnosti, co bol taky program cez urad prace.
Potom pojdes na urad prace a stat za teba bude platit zdravotne odvody. O podporu v nezamestnanosti mozes poziadat, ak mas narok tak ju budes dostavat.
@maris5 áno mam nároky len som sa chcela informovať ďakujem
podporu dostaneš, pokiaľ spĺňaš podmienky
@nyusika áno viem
nie, normalne s tebou skoncia PP v skusobnej dobe.
to nie je vypoved.