Skúsenosti s vypĺňaním dotazníkov cez Flexipoll aplikáciu

woooler
28. feb 2017

Má niekto skúsenosti s vyplnenim online dotazníkov cez aplikáciu Flexipoll? Dá sa cez túto aplikáciu skutočne zarábať?

nikol864
2. mar 2017

Dobrý deň, Flexipoll nieje aplikácia na pravidelné zarábanie, alebo nahradenie brigády. Táto aplikácia bola vytvorená, aby odmeňovala respondentov, za vyjadrenie ich názoru na rôzne prieskumy, ktoré vytvárajú zadávatelia. Je to akési nahradenie telefónneho operátora, ktorý smeruje prieskumy cez telefón a často krát to ľudí otravuje, preto bola vymyslená takáto možnosť vyjadrovania. Aby ľudia boli motivovaní, sú zato odmeňovaní. Bohužiaľ, to veľa ľudí zle pochopilo a začali to šíriť ako aplikáciu na pravidelné privyrobenie za nič, čo nebolo našim cieľom 🙂

woooler
autor
2. mar 2017

Aha 🙂 len som to chcela overiť trošku či je to dôverihodny zdroj a pod. Tak som to ani ja nemyslela ze dostanem peniažky " za nič" lebo dnes už nič nie je zadarmo....ani s tym som nerátala že mi to nahradi normálne zamestnanie ale tych pár eur navyše mi zídu kedze som slobodna mamička a hľadám spôsoby ako môžem zarábať nejakych drobnych navyše.

nikol864
3. mar 2017

Je to dôverihodný zdroj, sama pre nich pracujem. Chalani , ktorí to vytvorili sú naozaj skvelí, zodpovední a velmi snazenliví. Ja ich zato obdivujem 🙂 Bát sa urcite nemusis, aj ja tie prieskumy vyplnama sama 🙂

woooler
autor
4. mar 2017

Tak som rada a vdaka ze si sa ozvala :D apson uz mám aj blizsie informácie ;) Prajem vám uspešnu prácu 🙂

jana750
14. mar 2017

Ja som tam prihlasena asi 2 mesiac a žiadne prieskumu(dotaznik)na vyplnanie som nedostala takže neviem

woooler
autor
14. mar 2017

Aj ja som sa zaregistrovala a zatial nič :/

adulienka92
15. máj 2017

Ahojte ja som sa registrovala teraz a posledné tie prieskumy tam boli cca pred troma mesiacmi je to tak?

woooler
autor
15. máj 2017

Ja som este stále nič nedostala a som tam už pár mesiacov takže je to o ničom......

majolenka1133
16. máj 2017

Ja som sa registrovala dnes...tak som tiez zvedava...snad nebudeme tych 10eur zarabat cely mesiac..to by nemalo velmi zmysel...mno necham sa prekvapit

woooler
autor
16. máj 2017

@majolenka1133 skôr 10 eur za 3 mesiace 😉😂

syska42
22. dec 2017

@nikol864 dobry ja som sa registrovala vcera a zial stale mi ukazuje caka sa na overenie emailu uz druhy deň neviem kam sa mam obratit

woooler
autor
23. dec 2017

ani ja nic nedostavam takze to je onicom....☹

vikieva
23. dec 2017

@nikol864 chcem sa spytat vy tam robite tej spolocnosti ,ako sa to vlastne funguje.

syska42
24. dec 2017

No nefunguje to nijak absolutne...už tri dni mi akoze overuju email kašlem na to neda sa nikde ani napisat ani spojit sprostost