Skúsenosti s rozosielaním hromadných emailov

mimip
24. máj 2017

ahojte maminky, mate skusenosti s touto pracou http://kariera.zoznam.sk/pracovna-ponuka/737475... ....co si o tom myslite? dakujem za rady

emilia25
24. máj 2017

Hm zaujimava praca aj plat.no len ci tam nebude nejaky hacik.tiez som zvedava ci niekto ma s tym skusenost.

bergsta
24. máj 2017

Vychadzala by som z toho, ze dana spolocnost musi/mala by zarobit viac ako je ponukany plat pre "zamestnanca". A teda na kolko adries musi byt uspesne dorucena marketingova ponuka, aby to bolo rentabilne. Myslim si, ze je to nielen rozposielanie sprav, ale aj vytvaranie databazy kontaktov. Zaroven musi adresat so zaslanim nevyziadanej posty suhlasit. Inak je to protizakonne.
Ak sa opytas priamo vo firme, budes vediet viac. Informacie o kondicii firmy
Ti pomoze najst napr. google.sk.

dzjanetta
24. máj 2017

@mimip ahoj.no ak by ponukali taky plat len za posielanie mail-ov..sen kazdeho..😉.nemuseli by riesit inzerat z prac.ponukou..takze urcite je tam podmienka.. a vyplacanie denne??? To co je..skus aspon budes vediet a aj my🍀

mischelin89
25. máj 2017

@mimip veci, co vyzeraju vabivo, vacsinou smrdia 🙂

Firma ma trhu niekolko rokov a nema web? Vlastnu mailovu domenu? Sidlo formy vyzera na sukromny byt. Staci hodit do googlu, su v strate, nie prvy rok a maju dlhy.

Na inzerate nie je ziadne telefonne cislo...absolutne ziadny popis prace, iba dokonale pracovne podmienky s neprimeranou mzdou.

Takze sup spat z rise fantazie do zdraveho sedliackeho rozumu 🙂

slniecko154
Odpoveď bola odstránená
Zobraz