Ahojte
Máte skúsenosti s prosight? Či už ako klient alebo ako práca? Viete mi prosim nejaké posunúť? Som zvedava… ja som bola ako klient spoko…
Dakujem
*závislý
@nikinikiniki8 mne sa nepáči ich spôsob zháňania klientov. Na prvom sedení odo mňa chceli asi 100 kontaktov na rodinu a známych..
@nikinikiniki8 mám cez nich už snáď 10r poistenie, teraz mi vybavovali poistné plnenie, nikdy žiaden problém 🙂
U mňa nechceli žiadne kontakty. Všetko čo som chcel vybavili. Zatiaľ spokojnosť
Ja s nimi vobec nie som spokojna. Pred siestimi rokmi sa spravali uplne inak ako dnes. S jedlom rastie chut... Odporucila som aj znamym a spatna vazba bola nespokojnost. Potom som s nimi riesila aj ja nejake ich veci a pochopila som.... Hlavne vysoke poplatky a predrazene produkty. Nezaujem o klienta v case..☹️
Ja som sa silou mocou vyhýbala takýmto spoločnostiam a kavickam a mlm ....a škoda že skôr som s nimi nezačala komunikovať lebo som sa len pripravovala o peniaze... nakoniec som ich vyhľadala sama a chcela som kompletný pohľad na naše domáce poistky,financie a sporenia... ušetrili nám kopu peňazí, isto za nás majú slušnú províziu, ale to je ich práca majú ju za čo mať. Pretože prístup 120%, žiadna vtieravost, žiadne tlačenie do spolupráce, ziadne nové kontakty nechceli ...ja som maximálne spokojná s novými riešeniami a hlavne sa teším že všetko je pro jedinou správou a nemusím tie veci riešiť ja lebo papierovačky neznášam...a nie som zrovna bonitny klient ale správajú sa ku mne skvelé a vidím všetko v aplikácii, mám prehľad, všetko jasné vysvetlili, sporenie na dôchodok má konečne zmysel. Škoda tých pár rokov čo som si sporila zle a mala zbytočne drahé poistky. Odporúčam. Zmenila som názor na tieto spoločnosti skrz moju dobrú skúsenosť.
Mne je toto absolútne nesympatická spoločnosť. A to z titulu, že vedenie aj manažment je čisto mužský. 20 mužov, ani jediná žena? A pritom vo finančníctve je obrovské percento úspešných žien a tie sú aj v takýchto spoločnostiach. Je preto veľmi zvláštne, že toto je čisto mužská záležitosť. Mne ako človeku s minulosťou z manažmentu a ako headhunterovi príde toto veľmi podivné. Ak sa pozriem na ich web či IG, príde mi to také zoskupenie narcisov. Hoci verím, že je medzi nimi množstvo správnych ľudí. Čo sa týka práce, podstatné pre teba by malo byť to, či si typ na finančného sprostredkovateľa. Ak áno, choď do toho, ak budeš mať dobrého manažéra. Ak si to predstaviť nevieš, vyskúšaj. Ak vieš, že nie je pre teba aktívny obchod a mať príjem závislí na tom, či niečo urobíš alebo nie, tak do toho nechoď.