Skúsenosti s predajom LR výrobkov

bobika492009
18. jún 2015

Ahojte, idem si sem po vašu radu , skusenosť. Robíte niektorá s vyrobkami LR, alebo stretli te sa s nimi už ? Oplatí sa vám to- myslím praca s tým , alebo tie baby čo iba objednavate vyrobky .. Videla som par krat tie vyrobky ale ceny-fuuha dosť vysoké...
Ale na druhej strane velmi vela pozitívnych recencii počúvam hlavne na kolostrum , či už pre deti alebo dospelych . No aj na ine vyrobky s aloe vera....
Moja mala je dost chorlava, aj ked sa snažím robit vsetko mozne-zelenina, ovocie, cerstvy vzduch proste všetko čo sa má. TYzden skolke , dva tyzdne doma ..
Zatial kym som doma na materskej s malym sa to da.. ALe pojdem do prace, muz robi na smeny, a ked to takto pojde dalej neviem neviem.. .... Znama davala svojim detom ten kolostrum a akokeby utalo s chorobami.....
Ja mam problemy s pletou, vyskusala som kade co, a zase ze vraj tie kremy z LR su najlepšie .. Chapem ze sto ludi, sto chuti, kazdemu niečo ine zaberie...
A tiež tie čo s tym už robite, ako je to s registraciou , plan predaja ....vdaka

petraxy6
18. jún 2015

@bobika492009 ahoj, tu sa opýtaj, v tejto skupine 🙂 https://www.modrykonik.sk/group/6676/detail/