Zajtra idem na pohovor do tesca na vlcincoch v Ziline. A zaujimalo by ma ci mate niekdo zkusenosti celkovo s pracou v tescu a ci ste spokojne?budem rada ak sa niekto ozve .dakujem
@dominika1988 v obchode uz som robila a viem ze ludia dokazu byt pekne ,no povedzme ze zly
@dominika1988 takze tiez nie zrovna naj zkusenost ☹ ja som robila v cechach v Penny marketu, a zamestnavatel aj kolektiv nehlediac plat uplne super,dost nam vychadzali v ustrety. Ale ludia ,katastrofa oni si vsade myslia ze predavacka moze za vsetko. Mne hlavne na konci januara konci rodicovska a tej roboty moc neni a nechcem zostat sedet doma zadarmo,peniazky nam treba.
@dominika1988 no este nejdem,zatial len pohovor,ale tak snad.... Hadam to nejak zvldadnem,napr.svokra robi zastupkynu vo vedlajsej dedine v coop jednote a plat teda nic moc,a zoodpovednost velka ,a ty kde robis ak sa mozem spytat?
kamratova žena tam robievala...ale šla odtial priam ušla...otrasny prístup, jednanie ako s handrami...maximum roboty za nič
Ahoj, tak ja som robila v Tescu pred MD (nepracovala som inde, tak nemám s čím porovnať), ale myslím že na túto dobu je to veľmi dobrá práca. A hlavne ak si šikovná máš veľkú šancu na postup vyššie. Dokopy som bola na 5 pozíciach od predavačky, cez personálne i nočné zmeny....takže mám TESCO v podstate prejdené skoro celé. Bola som veľmi spokojná, aj s prístupom nadriadených aj v kolektíve, ale asi veľmi záleží na akých natrafíš, ja som mala šťastie. A hlavne ak máš skúsenosti s prácou v obchode, tak by to nemal byť pre teba žiadny problém 🙂 A ideš do expres, tak to bude pohodička. Treba len pozitívny prístup a hlavne nadhľad.Držím palčeky 😀
@saallen ja som pracovala v hypertecu v Ke a neni to žiadna slava 😖 ,šla som otial preč kočeny co pracovali so mnou boly zlatunke aj teraz ked tam idem na nakup dobre vychadzame 😀 ale stažuju sa na pristup a jednanie.Platovo je to na prd tak jak všade ja som pošla do fresu a je to lepsie teraz som momentalne na materskej 😀
@saallen skús a uvidíš.
veľa ľudí sa sťažuje na prácu v takýchto nadnárodných spoločnostiach ako tesco, mc donalds a podobne len preto, že mám pocit ako by sme boli stále poznačený časmi komunizmu, kedy mal každý robotu a ked prišiel do roboty na 8 hodín, tak dve hodiny pomaličky niečo urobil a za ostatný čas klebetil alebo sedel. tieto spoločnosti chcú, aby si tých 8 hodín stále niečo robila.
myslím, že veľa záleží od kolektívu na aký natrafíš, či si skôr pomôžete alebo budete klásť polená pod nohy. expresy sú menšie, takže tam bude menej zamestnancov, čo môže byť aj výhoda ak budete dobrý kolektív.
ahoj.. ja som minuly rok brigadovala za pokladnou v TS.. v podstate to nebolo zle.. ale za tie peniazky co sa platilo, by som to uz nerobila.. Ked budes mat stastie na dobry kolektiv, tak podla mna budes spokojna...
noo co sa tyka Tesca,neodporucam tam nikomu pracovat a ludi ktory tam pracuju obdivujem,myslim je to zo zufalstva zo situacie..ako v praci si 8,5 aj 9 hod na vyplatnej paske je to 7,5..o povinnych prestavkach netreba hovorit..ked ich nestihnes co je casto adminka ich tam dopise..dufam tesco skrachuje aj u nas ako v USA a odtiahne..
Chcela by som sa spýtať koľko hodín sa vyžaduje odpracovať v Tescu express ak by som bola zamestnaná na skrátený úväzok? A ako to vychádza denne?
Ja som pracovala v tesco expres skoro 5tokov a bola som spokojna.Ci s kolektivom z nadriadenimi.Som sama s dietatom vyhoveli mi aj s pracovnou dobou od 8do 16hod aby som stihala odniest dieta zo skoly do skoly.Plat bol tiez v pohode .Mislim ze tesco ako retazec plati najviac co som pocula oddruhych ludi.Neviem ako je to vo velkych tescach ale v expres odporucam
Ahojte ako ste na tom teraz? Pracuje tam niekdo teraz brigadnicky?
@janula2511 ja ano
@saallen Ahoj a do akej pozície by to malo byt?ja som nepracovala v tescu ale mamina robila pri pokladni a vraj strašný chaos...či to len v niektorých prevádzkach...skoro žiadne prestávky len ked sa ideš vyčurat...musíš čakat na druhu ktora ta vystrieda niekedy aj pol hodinu...lebo ta druha sa netrha .. 😖 natlak ráchlo robit plus ta robota s ludmi ktorý by sa hadali aj pre rožok 😠 je toi strašne niekedy su ludia hrozne nevdačný ale to je asi všade viem len že bola nespokojná pametám ako chodila hrozne neskoro domov..kedže su tam nočne,piatky sviatky 😖