Má niekto skúsenosť s prácou v poisťovni? Napr. Komunálna poisťovňa
ruky prec ak nechcete mat oci pre plac,oni su vycvicení ako vas presvedcit ze budete tisice zarabat
@daniela2202 ja robim v poistovi. Nie v tejto sice ale tak myslim ze to je vsade to iste.
@guineverebeck Myslíš si, že je potrebná určitá znalosť k danej práci, alebo sa do toho človek postupne dostane? Ďakujem za odpoveď
@daniela2202 najprv si poloz otazku: som clovek extrovertny ? Ak ano - mam zaludok nahat ludi,vyvolavat kadekomu,chodit po "potencionalnych" klientoch a prehovarat ich na poistku ? Ak si ten typ,prehnane komunikativna,ukecana,zakazdych okolnosti tvrdit svoje - tak by ti to mohlo ist.
@babydesire Tak výstižne napísané...😁...ďakujem, máš pravdu
@daniela2202 ja robim na pobocke. Nie je to take ako ked si obchodnik. Ale s nazorom od @babydesire sa nestotoznujem. Kedze robim v brandzi a poznam vela obchodnikov a vela priatelov mam aj po bankach, urcite na to netreba mat povahu. Proste v praci len robis svoju robotu. Praveze tito extrovertni makleri to su jednohubky. Pridu-odidu. Poprepoistuju celu svoju rodinu a ked nemaju koho tak odchadzaju. Lebo oni tym ako sa prezentuju, ze trepu a tlacia na ludi si klientelu odradzaju. A ked tak rozmyslam…co poznam ludi ktori su extra dlho v tomto prostredi a dari sa im, su to vacsinou introverti. Aj ja som skor introvert v sukromi. V praci proste prepnem do modu pracovneho 😂 ale urcite netreba byt premotivovany, staci byt profesional. Stat si za tym co hovoris a nemusis trepat nic navyse ako sa im ta poistka zide. Lebo ak ti ju podpisu nasilu, aj tak ju zrusia. Alebo prestanu platit.
@guineverebeck ďakujem za info 👍
@guineverebeck no napisala som to,lebo som to skusols..na pohovore super info o praci ktoru budem robit (hlasila som sa na poziciu "administrativny pracovnik v poistovni") a realita bola ina...nikdy viac,,na toto ja nemam zaludok...bolo mi zle,,,preto vravim,ze nato treba mat povahu . Ja - introvert mam problem volat aj so znamimy natoz s cudzime,neznasam nevyziadane rady ci cokolvek co si sama nepytam a mala som toto davat inym... tak tot moja skysenost,moja zla volba pre mna.len tolko ,,kazdy je iny, a aj tuto pracu niekto musi robit 🙂
@babydesire takze to nebola cisto len administrativa? Cize len telefonaty? Lebo taku istu ponuku som nasla aj som tam poslala zivotopis.
predpokladam ze budes nahanat zakaznikov... ja pre poistovnu nerobim a ani by som nerobila.... a specialne nie pre Komunalnu... velmi nas oklamali..