Zdravím, rozmýšľam, že by som vyskúšal prácu v automobilke..
Chcel som sa spýtať máte niekto skúsenosti mobis alebo kia? - montáž - pretože tam najviac hľadajú...
A možno kde sa to viac oplatí? Počul som, že v Kii sú lepšie peniaze ale zase viac roboty.. Ďakujem za všetky rady a poznámky.
@martin_2002 ak vidíš len vidinu peňazí, tak skôr či neskôr ťa to tam prestane baviť. Odrobila som tam 15r ale len preto, že hypo a malé dieťa. Ale robíš piatky, sviatky, soboty a ak neodrobis pracovné soboty alebo sviatky, už sa vrchnosť na teba inak díva. A ako píše kočka vyššie, 60s na auto, ale pokiaľ to nestihneš (na každej linke sa niečo iné robí) tak môžeš padnúť o 2 pozicie nižšie a tým pádom zavadzaš človeku pod tebou. Muž tam ešte robí, ale on má vyššiu funkciu a vravel mi, že prišli nový, vydržali týždeň a šli na pn, že ich ručičky bolia a nezvládajú to. A niektorí sa už ani nevrátili.
@katarinkalilly fuuuha to sa bavíme o Kii - na montáži hej?
@katarinkalilly no zaujímavé... Takže hovoríš, že nič moc... A čo sa týka B triedy koľko tam zarobia za mesiac? :/
@martin_2002 môj manžel tam robí. Denne 30 000 krokov, dvíhajú diely, takže každý z jeho kolegov má problém s chrbtom. Ak nerobíš soboty, nedele a sviatky tak to bude veľmi ťažké. Na smenách nesmieš nikomu veriť, lebo hneď všetko sa vykecá šéfom. Každú chvíľu ťa bude niekto drbať. No pracuje tam, lebo je to v okolí najlepšie platené ale tá cena, ze ktorú tam je, neviem či by som to ja vydržala.
Inak veľmi veľa chlapov sa tam stane závislými na alkohole, najma3ak chodia autobusom.
@martin_2002 áno
@martin_2002 zistím a dám vedieť. Ale som mu spomínala, že chceš ísť a vravel mi, že nový musia robiť nadčasy, že teraz to je aj v novych zmluvach
@katarinkalilly jasne vďaka 🙂
@martin_2002 ahoj šiel si nakoniec pracovať do kie?
@15barbara1512 nie nešiel
montáž? no tak každých 60 sek. ti príde na stanovisko auto.... namontuješ čo máš za pár sekúnd a zas čakáš kedy príde ďalšie.