zdravím všetkých. je tu niekto kto má skúsenosti s prácou v lidli alebo o tom niečo vie? je pravda že sa tam ľudia striedajú ako na páse? vždy vidím nejaké ponuky práce že zháňajú nových ľudí. potreboval by som tam job asi na 2 roky ale neviem či je to reálne. a ešte by som chcel vedieť ako tam s pracovníkmi zaobchádzajú pretože som neraz počul sťažnosti.
Ako kde. Všetko záleží od vedúci ale ak si slabšia povaha tak neodporúčam. Vytru s tebou každý kút .. tam potrebuješ byť flegmatik
Ako je to vtesvo nevie niekto lidk ci tesco co oplati viac ci je to jedno? Su v lidli 12ky?
@candii aj silne povahy to tam vzdaju po case :D
v lidli 12ky nie su ale raz za cas sa stane
@slnkojezivotabudic veru to je pravda 🫣🤣
Ja pracujem v lidli. Je to náročná robota ale keď máš fajn kolegou a hlavne vedúceho tak sa dá. Ja som spokojná. Sú dni kedy je to na hlavu, ale to hlavne vďaka zákazníkom 😉.ak sa chceš niečo opýtať kľudne napíš ss.
A u nás 12ky nik netahal za ten rok,max. 15min-30min.navyse.aj to musí povoliť manažér len.
robila som tam 5 mesiacov a stacilo mi .. podla toho kde, ja som robila v RS a to bola cista katastrofa, tam nemas klud lebo robis vsetko, kasu , potom tovar, pekaren atd...personal nic moc.. je toho vela a ano tam sa to striedalo s ludmi ako na pase :D