Skúsenosti s prácou v Kik

coryex
17. dec 2016

Ahojte, zaujímalo by ma, či máte niekto skúsenosti s prácou v kik? Ak áno, aké? Diky.

andra77
18. dec 2016

@coryex aké skúsenosti? treba robiť a mať dobre nervy na ľudí....plno tovaru, ľudí, pracovná doba sviatky piatky...na druhej strane všeko podľa zákona zaplatené..či...🙂na čo sa presne pýtaš?

margotka33
18. dec 2016

@coryex Ja ked som tam bola naposledy, predavacky boli dost zufale a nahnevane a dohadovali sa o hromadnej vypovedi..

ludmilaka
18. dec 2016

@coryex Akurát viem od kamošky, že nie sú platení od tržby. Robí 12ky.

michaelamilan
18. dec 2016

Ja som bola ba oohovore asi 2roky nazad ba manazera orevadzky a som sa im vysmiala. 600€ v hrubom,piatky,sviatky,..... Vlastne klasicka predavacka so zodpovednostou manazera. Smiesne

danielka987
18. dec 2016

@margotka33 a kde si.bola v tulipe c v campe?

margotka33
18. dec 2016

@danielka987 nebudem tu menovat konkretne..

margotka33
18. dec 2016

@danielka987
ja som bola zakaznicka..

danielka987
18. dec 2016

@coryex a ides tam pracovat?

coryex
autor
20. dec 2016

Zvažujem, mám ponuku na vedúcu..... Ale plat aký som si opýtala, tak nepovedali mi že nie...

cucoriedka81
20. dec 2016

Neviem presne kolko ale veduce v KIK v BA maju okolo 1000€. Treba mat ale pevne nervy a hlavne dobry kolektiv. A tie ktore sa dohadovali o hromadnej vypovedi to mohlo byt aj koli vedúcej. Viem o jednej v KIK co je v BA ze je to riadna p..a, stara harpia, co si chodi vypalovat hubu kazdych 20 minut a na svoje baby ktore jej nelezu do riti je hnusna. Ale su predajne kde su veduce super. Mozem to konkretizovat v sukromnej sprave.

andra77
20. dec 2016

@coryex treba si uvedomiť jednu vec, že vedúca robí všetko aj nad rámec svojich povinnosti🙂mojej kamarátky mama je vedúca v Kik tak tu je zopár postrehov😎okrem papierovačiek ako rozvrh hodín, komunikácia s centrálou a pod. je to aj vysávanie predajne, umývanie okien, zľavňovanie a vybaľovanie tovaru, blokovanie na pokladni, zákaznicky servis, kontroly zo strany manažéra každý týždeň sú, nemajú klímu na predajni tak v lete je to peklo, ostražitosť a ďalších milón veci...👍na druhej strane riadna pracovna zmluva, zamestnanecké výhody...podrobnosti neviem😀P.S. daj vedieť ako si sa rozhodla..)

coryex
autor
20. dec 2016

@andra77
To mi je všetko jasné 😀 Ide mi o to, či budem mať aj normálne voľné víkendy, nakoľko mám malé deti.... A prevádzka je otvorené PO -NE od 9-21 Keďže mi bolo povedané, že keď nebude mať kto, tak budem musieť ísť do práce ja, čomu chápem a rozumiem 😀Ale to asi závisí od kolektívu, či je stály, alebo nie... Mám fakt brutálnu dilemu...

andra77
20. dec 2016

@coryex máš malé deti, to máme všetci u nás...pomaly...😀nooo...treba sa vedieť rozumne dohodnúť, voľný víkend 1-2 do mesiaca by ti mal vyjsť...ak ťa to bude baviť, práca s ľuďmi a s oblečením, tak prečo nie?

michaelamilan
20. dec 2016

@andra77 preto a aj kvoli platu som odmietla.......vedúca čo robí všetko......otras.

barborinkatrnka
22. aug 2019

@coryex ahoj zaujímalo by ma či si tú prácu vzala. Ďakujem za odpoveď.

coryex
autor
25. aug 2019

@barborinkatrnka ahoj, nie nevzala