Ahojte, zaujímalo by ma, či máte niekto skúsenosti s prácou v kik? Ak áno, aké? Diky.
@coryex Ja ked som tam bola naposledy, predavacky boli dost zufale a nahnevane a dohadovali sa o hromadnej vypovedi..
Ja som bola ba oohovore asi 2roky nazad ba manazera orevadzky a som sa im vysmiala. 600€ v hrubom,piatky,sviatky,..... Vlastne klasicka predavacka so zodpovednostou manazera. Smiesne
@margotka33 a kde si.bola v tulipe c v campe?
@danielka987 nebudem tu menovat konkretne..
@danielka987
ja som bola zakaznicka..
@coryex a ides tam pracovat?
Zvažujem, mám ponuku na vedúcu..... Ale plat aký som si opýtala, tak nepovedali mi že nie...
Neviem presne kolko ale veduce v KIK v BA maju okolo 1000€. Treba mat ale pevne nervy a hlavne dobry kolektiv. A tie ktore sa dohadovali o hromadnej vypovedi to mohlo byt aj koli vedúcej. Viem o jednej v KIK co je v BA ze je to riadna p..a, stara harpia, co si chodi vypalovat hubu kazdych 20 minut a na svoje baby ktore jej nelezu do riti je hnusna. Ale su predajne kde su veduce super. Mozem to konkretizovat v sukromnej sprave.
@coryex treba si uvedomiť jednu vec, že vedúca robí všetko aj nad rámec svojich povinnosti🙂mojej kamarátky mama je vedúca v Kik tak tu je zopár postrehov😎okrem papierovačiek ako rozvrh hodín, komunikácia s centrálou a pod. je to aj vysávanie predajne, umývanie okien, zľavňovanie a vybaľovanie tovaru, blokovanie na pokladni, zákaznicky servis, kontroly zo strany manažéra každý týždeň sú, nemajú klímu na predajni tak v lete je to peklo, ostražitosť a ďalších milón veci...👍na druhej strane riadna pracovna zmluva, zamestnanecké výhody...podrobnosti neviem😀P.S. daj vedieť ako si sa rozhodla..)
@andra77
To mi je všetko jasné 😀 Ide mi o to, či budem mať aj normálne voľné víkendy, nakoľko mám malé deti.... A prevádzka je otvorené PO -NE od 9-21 Keďže mi bolo povedané, že keď nebude mať kto, tak budem musieť ísť do práce ja, čomu chápem a rozumiem 😀Ale to asi závisí od kolektívu, či je stály, alebo nie... Mám fakt brutálnu dilemu...
@andra77 preto a aj kvoli platu som odmietla.......vedúca čo robí všetko......otras.
@coryex ahoj zaujímalo by ma či si tú prácu vzala. Ďakujem za odpoveď.
@barborinkatrnka ahoj, nie nevzala
@coryex aké skúsenosti? treba robiť a mať dobre nervy na ľudí....plno tovaru, ľudí, pracovná doba sviatky piatky...na druhej strane všeko podľa zákona zaplatené..či...🙂na čo sa presne pýtaš?