Ahojte ma niekto skúsenosti s prácou v Bille? Jednalo by sa o administratívnu pracovníčku/fakturantku ale teda pri opise práce bolo spomenuté ze moja náplň práce bude aj dohladavanie stratených veci na predajni/v sklade a taktiež dokladanie tovaru a práca za pokladňou.. Ďakujem za vaše skúsenosti
tak ťažká....asi ako práca predavačky, keďže budeš robiť aj ich prácu....najhoršie je práve pri inventarizácii to dohľadávanie a teda tovaru v mraziakoch a čo sú povykladané na vrchných policiach.....prejdi sa po danej predajni a uvidíš....pri inventarizácii ti musí sedieť sklad, tovar na predajni so stavom aký bol prijatý na predajňu....
@mogaa ďakujem.. No neviem sa rozhodnúť čo mám robiť 😂 ci to zobrať ci nie..
za vyskúšanie nič nedáš...pokiaľ nemáš inú prácu, vyskúšaj a popri tom si pozeraj niečo iné - od toho skúšobná doba je....
@mogaa no práveže mam na vyber ešte jednu ale ta je menej platená ale zas fyzicky nenáročna.. Tak zisťujem a dávam si pre a proti a teda neviem sa rozhodnúť 😂
je tam veľký rozdiel v plate? lebo čo viem tak Billa cca 1000 brutto + ak budeš cez víkendy zaskakovať aj za predavačky tak príplatky....ak máš ale aj inú možnosť a ide o kanc.prácu volila by som druhú.....záleží čo si predtým robila a čo chceš robiť v budúcnosti....
@mogaa rozdiel cca 150 e.. Víkendy by som mala volne tam aj tam koli dcére mi vyhoveli.. No predtým som robila úplne niečo iné 😂 vo fabrike na štyri zmeny 🙈 a bol to masaker schudla som 10 kíl 😂 potom som bola na rd a teda teraz po rd hľadám prácu
@mogaa áno rovnaká
asi aj tak by som volila tú druhú prácu, lebo v životopise ak uvedieš Billa - stále je to obchod - kariérne v budúcnosti to nebudú brať ako prax v administratíve.....ideálne by bolo v jednej práci nastúpiť skôr a jednoducho si to vyskúšať.....
@mogaa ja som tiež viac naklonená k tej druhej práci aj by ma to viac bavilo len zas finančne je to rozdiel no.. No to by bolo ideálne lenže keď vyskúšam jedno druhé už nemusí byť a naopak.. Takže to je na prd..
veď od kedy máš mať nástup? povedz v jednej firme že nástup o týždeň neskôr a po týždni uvidíš ktorá firma...z tej jednej môžeš odísť a ísť do druhej kde povieš neskorší nástup....hoď si to do kalkulačky, v čistom to až taký rozdiel nebude🙂ono hrabať sa pár dní v mraziakoch a kontrolovať či ti sedia počty - nebude bohviečo hlavne teraz v zime.....a ešte premýšlaj kde ti budú skôr tolerovať OČR keď dáš dieťa do škôlky.....
Ja asi nikdy nepochopím tieto pozície. Prečo by mala fakturantka behať po predajni a počítať tovar? Mne raz ponúkli nižšiu managersku pozíciu v Lidli a mimo iné tam bolo aj vykladanie tovaru. S vďakou som odmietla napriek peknému platu, ak by som túžila vykladať tovar, hlasim sa na predavačku.
@mogaa no to je už prepočítané v čistom podľa kalkulačky co som na nete nasla 😂 no ja som dosť zamrznutá takže neviem ako by som dala pri mraziakoch 😂 😂 oboje je nástup 15teho 😂 a co sa týka ocr billa neviem ako ale povedala som ze mam malú co chodí do škôlky a v tej druhej nemajú problém s ocr aj s častými..
v jednej z prác by som povedala že nástup sa mi trochu posunul a môžem až o týždeň neskôr...ak už sa pre teba rozhodli, týždeń počkajú....čo sa týka tej Billy tam tú inventarizáciu budeš robiť pár dní v mesiaci...kamoška odtiaľ odišla práve pre to že sa jej nechcelo štverať po regáloch, lebo naozaj niektorý tovar je vysoko a je ťažký....
@mogaa no vyskúšam sa snimi nejako dohodnúť.. Ale teda tu billu no neviem ci dám ja som chudá az moc práve sa snažím pribrať 😂 mam 50 kíl a 170 cm.. Takže neviem ci budem vládať tam sa s ťažkým naťahovať do kelu
no tak najskôr vyskúšaj tú druhú prácu....lebo v Bille ťa najskôr začnú asi zaúčať nahadzovať tie faktúry a pokladňu....choď sa normálne prejsť po tej predajni(nákup) a uvidíš aký tovar majú v horných regáloch....ak ho chceš spočítať musíš ho buď vyložiť alebo poodsúvať aby si zrátala kusy....samozrejme je to blbé zrátať aj v tých mrazákoch....
@mogaa ďakujem krásne za pomoc ♥ urobím tak.. Pôjdem sa tam pozrieť a uvidím z hodnotím..
Napíš mi IP
co je ta druha praca?
ja som robila v bile, 20 rokov do zadu, ked sa u nas otvarala predajna, tiez fakturantku, resp. to bola kumulovana funcia pokladnicka/fakturantka, potom som robila aj inventury, zaucala som veducich, zastupovala hlavnu pokladnicku, samozrejme do pokladne a vykladat tovar.... za smiesne peniaze,
no a neviem ci sa firemna kultura za tie roky zmenila, ale vtedy pred otvorenim prisiel nejaky regionalny manazer a vynadal nam do ku.... pi.... a ko..... s tym, ze kto nie je spokojny, tak moze odist a na jeho miesto caka 100 dalsich ludi, robili sme min. 200 hodin mesacne, obcas niekto zavolal inspektorat prace, ale vzdy sa to ututlalo a my sme boli ticho, lebo sme boli radi ze mame pracu... faktury boli v pohode, inventury boli brutal, lebo sa tam strasne kradlo....
Ahoj, ako si sa rozhodla ? Ja robím AP už 2 roky a veľmi často mám chuť si, len vziať veci a odísť. Neustále mať stres, že nič nestihaš, lebo okrem id musíš pomáhať vykladať tovar, chystať akciu, sama vykladať cenovky na celom obchode, okrem mliečneho oddelenia a lahôdok, záruky pozerať a to vsetko stihni za 8,5h. Lebo nadčas nezaplatia, lebo to je tvoja vina, že nestihaš. Ak, by bola v mojom okolí lepšie platená práca hned idem do p.
no budeš robiť aj inventúry - t.j. či sedí množstvo tovaru napr.v mrazákoch so stavom aký má byť....v podstate všetok tovar na predajni....kamoška to robila, potom odišla....v podstate v prípade potreby robíš okrem svojej práce všetko....