Ahojte, prosím Vás je tu niekto kto má skúsenosti s prácou v Bille? Prístup vedenia k zamestnancom a pracovné smeny? Ďakujem
@luciana88 presne ako sa píše vyššie .. záleží od konkrétnej vedúcej zástupcov a regionálnych manažérov... Myslím že sa stále robí krátky dlhý... Robila som tam zástupkyňu ak chceš vedieť niečo viac napíš súkromnú správu.
Ďakujem,len si prezistujem ako to funguje v Bille,ja som predtým robila v Lidl-i, ale tak myslím že to bude niečo podobné...mu sme robili ranné od 5:30 do 14:30 a poobedne od 13:30 do 22:00 niekedy samozrejme dlhšie aj ranné aj poobede
@luciana88 moja mama robí už 8 rokov, je v lahôdkach a má super vedúcu. Ale vedľajšia prevádzka má vraj teroristku. Čiže záleží na koho natrafíš. Robí krátky dlhý týždeň, vždy 12-ky alebo 13-ky. Čo je v Bille iné ako v Lidli, pokladník je iba pokladník, človek z lahôdok je iba v lahôdkach atď.
@miaumiauxc ahoj, v bille uz nepracujes? Dakujem
Prístup vedenia zavisi od samotneho vedenia, niekde je veduca svina niekde úplne super. Ked som tam robila robil sa kratky dlhy tyzden