Ahojte chcela by som sa opýtať či má niekto skúsenosti s Allianz poisťovňou. Vybrali si má tám a váham či mám ísť do toho alebo nie. Mala som negatívnu skúsenosť s OVB a nechcem ísť zas do tých istých sraciek. Povedali že to nieje TPP ale je tam zmluva na kontrakt kde mám fix 400€ a potom odmeny. Vraj školenia neplatím a vraj silná značka. Bola by som rada keby poradíte aj tie ktoré možno aj pracujú v Allianz ďakujem budem rada 😊
@janka_266 vy by ste to brali len ako vedľajší pracovný pomer ? Lebo po MD som na nezamestnaneckom a toto by som mala ako hlavný príjem a mám dve malé deti. Obávam sa že keby som niečo nesplnila tak mi príde len 400€ a na prvom kole mi manažér sľuboval 1100€ a dnes na druhom výberovom kole bolo inak. A už ozaj si chcem dobre rozmyslieť či áno alebo nie
@mateagelika ja by som to nikdy nešla robiť ako hlavnu prácu, mame jedného v alianzi v rodine, ale on to tiež robí len tak, aby sa nenudil tesne pred dodchodkom a zdá sa mi, že keď nie je zmluva, na účet mu nepríde nič. K tomu si musíte odvádzať do zdravotnej a ešte neviem aké odvody, aby ste nakoniec neboli v mínuse z toho. Fakt ako to je práca o plnom telefóne kontaktov, kamarátov a rodiny, ktorých musíte poisťovať. Ako veď skúste. Naučiť sa tie produkty nie je problem. Len teda ti ľudia, hlavne teraz počas covidu ľudia skôr rušili postenia, ako zakladali nové. Keď vas aj príjmu, každý z nich už má svoj zoznam klientov, ked náhodou príde nejaký klient a vyho vybavíte namiesto kolegu, idu s tam pomaly pobiť, že im prebrali klienta 😃
@mateagelika hladaj ďalej, pokial hľadáš stabilnú prácu
@janka_266 hmmm no tak teda asi to nezoberieme obávam sa že, to by asi nebolo moc dobre rozhodnutie robiť to na full-time ďakujem pekne za radu 😊
@mateagelika moja skúsenosť :
Je taka ze som nedávno stým skončila. Zozaciatku som mala stoho veľké oči čiže veľké očakávania lebo mňa práca s ľuďmi baví. Ale mala som to popri práci lebo zozaciatku až tak nezarabas pokiaľ neprejdes viacerimi školeniami co je na čas náročné keď máš aj inú prácu aby si po platila šeky a mala za čo žiť. A vážne keď očakávaš dobrý zárobok ten sa odzrkadľuje od toho koľko spravíš zivotiek. Aj to sa musíš modliť aby ti ju do 3 rok nezrusili lebo províziu musíš potom vrátiť. Takže za mňa nie. Preto som to ukončila. Ale samozrejme rozhodnutie je na tebe. Toto je moja skúsenosť 😊
@scarletka34 ďakujem veľmi pekne. To mi nebolo povedané že by som mala vrátiť provízie. Ešte že ste mi to povedali. Vidím že to bolo len zas “keď vtáčika lapajú pekne mu spievajú “
Ja som tiez mala pohovor do allianzu...vsetko je krasne mile ale nieco mi tam nehralo...ono je pekne ze na proviziach zarobis neviem kolko ale asi ozaj musis mat vela kontaktov, a v tejto dobe ked clovek neveri ani jeden druhemu je to podla mna risk...ja som sa tiez radsej na to vykaslala ako si platit aj odvody aj vsetko a ci na tom zarobis tak aki slubuju to neviem
@mateagelika to ti všetko povedia postupne lebo asi stoho ze nájde manažér človeka nového na stoho peniaze takže jasne ze ta hneď neodplasi😁
@scarletka34 mozem ss prosim?
@nikitta77 áno kľudne 😊
@mateagelika keď Vás baví telefonovanie s ľudmi a máte dosť kontaktov, tak kľudne, ale ináč je to len o tom, koľko máte životiek uzatvorenych, koľko farbičiek, a treba viac viac a viac 😃 školenia mi prídu niekedy ako pre takých jednoduchších 😃niekedy keď sa započúvam, že čo to vlastne vysvetľujú 😃ale ako voľnočasové aktivita to vyzerá byt v pohode 😃