Prosím Vás, má niekto skúsenosti s prácou na doma - skladanie kinder vajíčok a kde by som sa po to dostala. Ďakuhem pekne
@stary_ujco Tiež mám také skúsenosti.
Mam vela znamych co takuto pracu robili a nemali ziadny problem. Ak niekto rozmysla a neplati dopredu niekomu cudzemu tak sa oklamat nenecha
Dobry ja by som sa chcela spytat cy by mi niekto nevedel dat kontakt chcela by som ro skusit s tymi kinderkami,dakujem 🙂
@barbora1989 ahoj aj ja by som potrebovala kontakt
Ahojte poradte mi niejaku pracu na doma,lebo uz sa blaznim.dakujem
Dobry den, skuste toto
@warholette zaujimave
Volakedy davnejsie sa dalo trosku privyrobit tym pamatam si ze moja teta ruzence robila alebo skladali perá.No dnes si najprv musite kupit od nich brozuru a potom az si mozte vybrat co chcete robit z ich ponuky.pocula som vraj si treba tie napr kinderka kupit a ze si ich musite aj sama predat. Pisem len co som pocula.
@68iva dobry den ak mate nejaky kontakt alebo viete mi dat popripade nejake informacie o tejto praci na doma bola by som naozaj rada,dakujem
Dobry den nemá niekto kontakt..? Ďakujem
ja som mala vyse 100 ludi a nic a este mi aj ucet tam zablokovali lebo som par dni kody nenahadzovala
Dobry ja by som sa chcela spytat cy by mi niekto nevedel dat kontakt chcela by som ro skusit s tymi kinderkami,dakujem
Kazda praca tohto druhu je podvod. Vo vlastnom záujme sa po tom prestaň obzerať skôr ako prídeš o peniaze a kopu času.