Skúsenosti s Komparz.tv

rencika8
22. sep 2016

Máte niekto skúsenosť? Dosť často to vidím na fb že hľadajú nové tváre do reklám atď ale za registrovanie je tam nejaký poplatok...

matulka2314
26. sep 2016

Mna by tiez zaujimalo ci ma niekdo skusenost s tym

zane_tt
17. okt 2016

Pred necelym mesiacom som prostrednictvom fb a ich externych pracovnikom alebo tvz. ''scoutov'' ci ako sa volaju 😅 natrafila na ponuku, ze hladaju komparzistov. Nedalo mi preklikala som cez link na ich fb stranku: www.facebook.com/komparztv podla ktorej som usudila, ze sa asi nejdna o fake kedze tam bolo tisice ludi + vela zaujimavych postov do roznych tv projektov, ktore som osobne poznala z tv.

Registracia na stranka bola spoplatnena jednorazovo sumou myslim, ze 4eur. Opat mi to nedalo a napisala som priamo na ich kastingove oddelenie spolocnosti, kde mi zlaty pan Vasko vysvetlil, ze prihlasenie sa na akykolvek kasting alebo do akehokolvek tv projektu, ktory je verejne publikovany nie je podmieneny registraciou v databaze. Registraciou vraj ziskam viac vyhod, a ten najvacsi rozdiel bol v tom, ze budem profil na stranke, ze nemusim sledovat ponuky, pretoze ich budem dostavat ako prva emailom + pri prihlaseni sa na akukolvek ponuku nemusim opat vyplnat info o sebe, pretoze ich budu evidovat v databaze a vraj to ulahci pracu atd... Preklikavala som rozne stranky a snazila sa najst nejake info, ba dokonca bola som aj na oficilanej stranke TV JOJ, www.joj.sk kde som zistila ze aj priamo cez stranku jojky je registracia spoplatnena, presne stym istym cislom. Takze som konstatovala, ze asi vsetci zmenili politku a zadarmo v dnesnej dobe uz nic nebude 😀 😀

Zaregistrovala som sa teda na oficialnej stranke komparz.tv: www.komparz.tv, stym ze som si povedala 4ecka ma nezabiju haha 😀 a zaroven som sa prihlasila na kasting uhadni moj vek. Obratom ma pozvali na kamerove skusky, ktore sa konali na rajskej 10 v BA pravdepodobne to bola nejaka ich externa kancelaria, pretoze to vyzeralo ako sidlo nejakej produkcie. Ked som prisla na samotne skusky, organizaciu mala pod palcom mila pani, obklopena tymom ludi za pc a kamerou, ale predomnou tam uz bolo zopar kandidatov, dali nam vypisat dotaznik, ze suhlasime so spracovanim udajov a natacanim atd... vsetko vysvetlili, kamerova skuska prebehla celkovo rychlo asi 10min, zopar kontrolnych otazok (mala som z toho pocit, ze skor zistuju ako vysputujete pred kamerou a ci nemate stres) tak sme sa pekne rolucili isla som domov. Asi po tyzdni mi volala slecna, ze ma vybrali na natacanie, bola som extremne stastna ale zaroven nerovzna 😀 samotne natacanie bolo naozaj super, zhostila som sa roly komparzistky ako tvar(mali ste moznost vidiet ma v tv), moja odmena bola asi adekvatna mojmu vystupeniu, ihned ma vyplatili kash 😀 😀 sumou 50eur, ale pravdu povediac o peniaze mi ani neslo, mala som naozaj pekny zazitok z natacania, fotenia s Vladkom Vostinarom a celkovo super atmoska ked to clovek vidi ako to vsetko funguje z pohladu zakulisia, zacne to vnimat uplne inak 😵

takze tod vsio k mojej skusenosti s komparz.tv, ale inak stale mi chodia na email rozne ponuky na fotenia reklamnych kampani, su nazaj dobre honorovane ale bohuzial som starsia, takze nemyslim, si ze by ma vybrali 😀 aj ked clovek nikdy nevie...

cacarybka
24. apr 2018

Poslali sme 5€ pred 2 týždňami, spolu mi to stiahlo 5,5€ s poplatkom a nikto sa ešte neozval a zrejme ani neozve😐

rainee
18. máj 2023

Ahojte, mňa by zaujímalo ci sa reálne niekto ozýva keď ste v databáze. Dcéru mam v Charlie Brown, zatiaľ minimálna odozva.