Skúsenosti s agentúrou Job 4U International s.r.o.

vanessa22
20. apr 2016

Ahojte 🙂
chcem sa spýtať, či má niekto skúsenosti s agentúrou JOB 4U INTERNATIONAL s.r.o.?
Ponúkajú prácu v zahraničí (konkrétne mám záujem o prácu v Anglicku), ale ten plat a tie benefity sú tak "sladučké", až sa mi tomu akosi nechce veriť...
Tých podvodníkov na SK je ako maku, takže sa držím radšej hesla "dôveruj, ale preveruj".

Ďakujem za každú odpoveď 🙂

elaskorpion
16. apr 2024

Ano, mame.. A to hroznú. Agentura nam pri vybavovani prace v Irsku, menovite v hoteli The Glendalough Hotel, zatajila vela detailov, inzerat bol sladko opisany, avsak nic z toho nebola pravda. Podmienky na byvanie hrozne, majitel hotela a hlavny kuchar, jedini 2 Iri, (okrem nastoročnych studentiek, ktore su tam iba pocas skolskeho volna) despoti, ich pristup k pracovnikom a spravanie bolo na urovni dozorcov v base (najdite si recenzie na nete od samotnych zakaznikov, ktori boli svedkami spravania sa manazera Johna a jeho dcery ku personalu, priamo pred ocami hosti!!) , strava uz ani nehovorim a pracovne hodiny ako sa to prisnije majitelovi.. Tie vam da vediet par hodin pred nastupom na smenu, aby ste si nahodou neurobili plan a mal vas tam na mieste ako na zavolanie..
v Irsku je potrebne dostat od uradov osobne cislo, ktore trva aspon mesiac, mesiac a pol vybavit. TO VAM AGENTURA TAKYSTO NEPOVIE. Kym ho nemate, stahuju vam z platu 40% iba jednej casti dani. Aj kvoli tomu tam vela mladych ludi sedi, v tom terore, cakajuc na to cislo a navrat svojich penazi, ktore im danovy urad stiahol.. V takychto podmienkach.!! Agentura a jej majitel Martin, boli s podmienkami a nespokojnostou na tomto pracovnom mieste oboznamení velakrat, avsak pre par zarobenych korun, akekolvek staznosti ignoruju a dalej tam posielaju nic netusiacich slovakov.Neodporucame sa zadavat s touto agenturou!! Vybrali si sposob ako umyselne zatajit iste veci, pre vidinu zarobku.. HANBA!!!!!