Baby co robite v obchode, kradnu baby s kocikmi casto? Resp treba na ne davat vacsi pozor, aby cosi do toho kocika nestrcili? Vdaka za uprimne odpovede. Jedna sa mi najma o mensie predajne napr v nakupnych centrach, nie o supermarkety.
Podla mna ano, usudzujem z toho, ze uz sa mi parkrat stalo,ze sa okolo mna motal SBSkar a mal dost podozrievavy pohlad. Ked som chodila bez kocika alebo obcas idem aj teraz,tak sa mi to nestava.
ano, zial aj z tejto skupiny ludia kradnu, v obchode kde som pracovala kradli sunar, vybrali z krabice sacok a dali k babatku do fusaku, alebo davaju do spodneho kosika a "zabudnu" zaplatit.
milovala som, ked ma presne v tom obchode pocas celeho nakupu sledoval sbskar, ale mal smolu, ja nekradnem.
V Seredi chodia cigái do Lidlu ako do špajze. To je obecne známe. Oni stále kočíkujú keďže sú mamičkami celý život. Security ich nestíha chytať.
My sme butik, u nas iba profi a tie nezistis, ako 3 kozuchy za tyzden klofli. Proste ja nesmiem zo zakona v AT poziadat nech otvori a vysype tasku. Vedia to a proste je to tazko. U nas sa s tym rata, nakolko sefstvo nechce veci robit inak. Kociky nikdy neboli problem
Tak to by ma ani nenapadlo a keby ma chytia tak tu hanbu neprezijem😂
@kiki68 všade sa kradne. Chodia tam tí rumuni, bulhari a tí to robia.
Tak ja som si napriklad zazipsovala ten kosik dole a nan ukladala veci, ako banany a take tazsie. Mala som casto 2 deti so sebou. A raz som doma zistila, ze som zabudla 2 veci dat nablokovat, vratila som sa a doblokovali mi. Velmi mi dakovala predavacka a bola prekvapena, ze som sa vratila. Bola nova. Ale tam ma vacsinou predavacky poznali, bola to predajna potravin na sidlisku. Takze mi dovolili aj takto nakupovat 🙂. Alebo som si potom este brala 1 prazdnu tasku a do nej davala nakup, zavesena bola na kociku a pri pokladni som vylozila a naspat nalozila.
Ale iste sa takto da dobre kradnut, ale nemam to v povahe. Davala by som si ako predavacka fakt pozor.
Ano kradnu, u nas aj upravene damy v rokoch v klobuciku s kabeleckou.
Dnes som to tiez zazila… fakt som sa citila neprijemne, az mam nechut tam nakupovat v buducnosti
Mne sa stalo, ze som zabudla vylozit zvazok jarnej cibulky 😂 hold nakup dole v kociku a toto na strieske, ktoru dieta zlozilo. Ale vrátila som sa a zaplatila. Tych par centov by mi nedalo spavat. Nie som odkazana na to kradnu cibulku 😂
Kradne vela ludi a ked s tym dokazu zit. Kazdemu sa vsetko raz vrati...
anonym No pre toto nakupujem radšej online. Minule otvorili u nás Douglas, bola som tam prvýkrát-nepoznám značku a chcela som nejaký vianočný kozmetický balíček s penou do kúpeľa a takým, teda som si musela všetky balíčky chytiť do ruky, pozrieť cenu, čo obsahujú a tak a tiež som prišla podozrivá a mala som stále predavačku za chrbtom. Na internete si človek kľudne pozrie zloženie, porovná veci, bez toho aby ho niekto podozrieval, že ide kradnúť.
@thunderdome tie kradnu aj pomedzi sukne, medzi nohy schovaju
@kiki68 ja som takto brigadovala a mali sme manazera, co sa s nimi netentoval, ci mozu nemozu.. a prisli sme na to, ze kozaky chodili tak kradnut, ze sa s nimi nejak zasili v kabinke (netusime ako, kolkokrat ukaali ze idu s jednym a jeden vratili) a do hladiacich tasiek to davali aby nepipali.. jednou dobou aj alobal na tie alarmy fungoval (ale potom prisli nalepky na oblecko tak to bolo tazsie najst) :D ten ked chytil ciganku kradnut, tak jej taku slahol (ale chapem, ze kazdy stat ma ine pravidla, ja by som sa zo zlodejmi tiez nepinkala):DD sa ti pozerali do oci, a do tasky strkali veci "nenapadne" :D Kde sa da to napchaju, do rukavov oblecenie, aj kozmetika a tak... (a nechcem vyzniet rasisticky, ospravedlnujem sa tu ak sa tu, niekoho dotknem.. ale vsetci vieme o com pisem asi... )
@marsmykkok len velakrat ta predavacka ti nie je za chrbtom, lebo ides kradnut.. ale su tak "poucene" do xy sekund utekat za zakaznikom a aktivne mu predavat veci. Mne sa nikdy nestalo, ked som poedala, ze dakujem, popozeram si sama, ze by za mnou niekto chodil
@simca06022011 u nas kradnu biele a take, co vyzeraju ako Tussis, ale trosku lacno. A vacsinou chodia s taskou plnou veci a logom nasej dalsej filialky. Lebo vedia aky je zakon a zaroven je to blbe, ked napr jednu vymaknes nejak a ta zrovna ma ucet v taske. A ta druha ubzikne. U nas jedine mozem volat policiu, inak nic.
Áno kradnú. Všetky skupiny. Hlavne taký o ktorých by si to nikdy nepovedala.
Pracovala som v hrackarstve chodili mamičky s kočíkmi a našťastie nekradli u nás chodili vyslovene kradnúť deti po škole 😅 alebo potom iná skupina ľudí.
@marsmykkok to si ešte dobre dopadla. V predajni rovnakej značky som chcela kúpiť parfém . Všetky predavačky sa mi vyhýbali. Skrývali sa predo mnou😄 tak som skončila v inom obchode, kde sa mi aj venovali
Samozrejme, často kradnú prave takí na ktorých by si to nikdy nepovedala