Skúsenosti predavačiek - kradnutie v obchodoch

18. dec 2024

Baby co robite v obchode, kradnu baby s kocikmi casto? Resp treba na ne davat vacsi pozor, aby cosi do toho kocika nestrcili? Vdaka za uprimne odpovede. Jedna sa mi najma o mensie predajne napr v nakupnych centrach, nie o supermarkety.

klarissa25
18. dec 2024

Samozrejme, často kradnú prave takí na ktorých by si to nikdy nepovedala

lubkovaandrejka
18. dec 2024

Podla mna ano, usudzujem z toho, ze uz sa mi parkrat stalo,ze sa okolo mna motal SBSkar a mal dost podozrievavy pohlad. Ked som chodila bez kocika alebo obcas idem aj teraz,tak sa mi to nestava.

heln
18. dec 2024

ano, zial aj z tejto skupiny ludia kradnu, v obchode kde som pracovala kradli sunar, vybrali z krabice sacok a dali k babatku do fusaku, alebo davaju do spodneho kosika a "zabudnu" zaplatit.
milovala som, ked ma presne v tom obchode pocas celeho nakupu sledoval sbskar, ale mal smolu, ja nekradnem.

thunderdome
18. dec 2024

V Seredi chodia cigái do Lidlu ako do špajze. To je obecne známe. Oni stále kočíkujú keďže sú mamičkami celý život. Security ich nestíha chytať.

kiki68
18. dec 2024

My sme butik, u nas iba profi a tie nezistis, ako 3 kozuchy za tyzden klofli. Proste ja nesmiem zo zakona v AT poziadat nech otvori a vysype tasku. Vedia to a proste je to tazko. U nas sa s tym rata, nakolko sefstvo nechce veci robit inak. Kociky nikdy neboli problem

kikusenka1
18. dec 2024

Tak to by ma ani nenapadlo a keby ma chytia tak tu hanbu neprezijem😂

thunderdome
18. dec 2024

@kiki68 všade sa kradne. Chodia tam tí rumuni, bulhari a tí to robia.

nevenka
18. dec 2024

Tak ja som si napriklad zazipsovala ten kosik dole a nan ukladala veci, ako banany a take tazsie. Mala som casto 2 deti so sebou. A raz som doma zistila, ze som zabudla 2 veci dat nablokovat, vratila som sa a doblokovali mi. Velmi mi dakovala predavacka a bola prekvapena, ze som sa vratila. Bola nova. Ale tam ma vacsinou predavacky poznali, bola to predajna potravin na sidlisku. Takze mi dovolili aj takto nakupovat 🙂. Alebo som si potom este brala 1 prazdnu tasku a do nej davala nakup, zavesena bola na kociku a pri pokladni som vylozila a naspat nalozila.
Ale iste sa takto da dobre kradnut, ale nemam to v povahe. Davala by som si ako predavacka fakt pozor.

zuzinka888
18. dec 2024

Ano kradnu, u nas aj upravene damy v rokoch v klobuciku s kabeleckou.

autor
18. dec 2024

Dnes som to tiez zazila… fakt som sa citila neprijemne, az mam nechut tam nakupovat v buducnosti

adonish
19. dec 2024

Mne sa stalo, ze som zabudla vylozit zvazok jarnej cibulky 😂 hold nakup dole v kociku a toto na strieske, ktoru dieta zlozilo. Ale vrátila som sa a zaplatila. Tych par centov by mi nedalo spavat. Nie som odkazana na to kradnu cibulku 😂
Kradne vela ludi a ked s tym dokazu zit. Kazdemu sa vsetko raz vrati...

marsmykkok
19. dec 2024

anonym No pre toto nakupujem radšej online. Minule otvorili u nás Douglas, bola som tam prvýkrát-nepoznám značku a chcela som nejaký vianočný kozmetický balíček s penou do kúpeľa a takým, teda som si musela všetky balíčky chytiť do ruky, pozrieť cenu, čo obsahujú a tak a tiež som prišla podozrivá a mala som stále predavačku za chrbtom. Na internete si človek kľudne pozrie zloženie, porovná veci, bez toho aby ho niekto podozrieval, že ide kradnúť.

senta_sofia
19. dec 2024

@thunderdome tie kradnu aj pomedzi sukne, medzi nohy schovaju

simca06022011
19. dec 2024

@kiki68 ja som takto brigadovala a mali sme manazera, co sa s nimi netentoval, ci mozu nemozu.. a prisli sme na to, ze kozaky chodili tak kradnut, ze sa s nimi nejak zasili v kabinke (netusime ako, kolkokrat ukaali ze idu s jednym a jeden vratili) a do hladiacich tasiek to davali aby nepipali.. jednou dobou aj alobal na tie alarmy fungoval (ale potom prisli nalepky na oblecko tak to bolo tazsie najst) :D ten ked chytil ciganku kradnut, tak jej taku slahol (ale chapem, ze kazdy stat ma ine pravidla, ja by som sa zo zlodejmi tiez nepinkala):DD sa ti pozerali do oci, a do tasky strkali veci "nenapadne" :D Kde sa da to napchaju, do rukavov oblecenie, aj kozmetika a tak... (a nechcem vyzniet rasisticky, ospravedlnujem sa tu ak sa tu, niekoho dotknem.. ale vsetci vieme o com pisem asi... )
@marsmykkok len velakrat ta predavacka ti nie je za chrbtom, lebo ides kradnut.. ale su tak "poucene" do xy sekund utekat za zakaznikom a aktivne mu predavat veci. Mne sa nikdy nestalo, ked som poedala, ze dakujem, popozeram si sama, ze by za mnou niekto chodil

kiki68
19. dec 2024

@simca06022011 u nas kradnu biele a take, co vyzeraju ako Tussis, ale trosku lacno. A vacsinou chodia s taskou plnou veci a logom nasej dalsej filialky. Lebo vedia aky je zakon a zaroven je to blbe, ked napr jednu vymaknes nejak a ta zrovna ma ucet v taske. A ta druha ubzikne. U nas jedine mozem volat policiu, inak nic.

bosorkabb
19. dec 2024

Áno kradnú. Všetky skupiny. Hlavne taký o ktorých by si to nikdy nepovedala.

monulik52
20. dec 2024

Pracovala som v hrackarstve chodili mamičky s kočíkmi a našťastie nekradli u nás chodili vyslovene kradnúť deti po škole 😅 alebo potom iná skupina ľudí.

jajka257
21. dec 2024

@marsmykkok to si ešte dobre dopadla. V predajni rovnakej značky som chcela kúpiť parfém . Všetky predavačky sa mi vyhýbali. Skrývali sa predo mnou😄 tak som skončila v inom obchode, kde sa mi aj venovali